Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Tocmai am primit cardul. Când intră banii?

Am primit cardul când intră bani așteptând de două săptămâni. Ori minciuna

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Andrei, bine ai venit în Comunitate!
Ne dai, te rog, mai multe detalii? Te referi la un card Orange Money? De unde aștepți bani?

Salut Andrei si bine ai venit pe comunitate. Probabil ca inca nu au terminat de verificat actele tale privin solicitarea creditului My Reserve. De regula banii intra in contul tau Orange Money intre 7 si zece zile de la depunerea/aprobarea creditului. Ar fi bine totusi sa dai un telefon la relatii cu clientii nr 300 si sa ceri transferul la Orange Money si sa intrebi ce se intampla cu creditul tau,a fost sau nu aprobat. Te rog sa ne tii la curent. Toate cele bune si banii sa iti intre cat mai repede pe card. :)
erata:daca ai fi avut card Orange Money mai demult probabil ca ti-ar fi intrat mai repede,dar dat fiind faptul ca tocmai ti-a fost eliberat,probabil ca mai durează putin.

Nu cred ca acel card de care spui este un card de credit ci unul de debit, iar banii pe care ii astepti este posibil sa nu vina nici o data daca nu vei alimenta tu acel cont!
Propun totusi sa ne dai mai multe detalii despre ce este vorba in asteptarea ta!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!