Întrebare fară răspuns

Orange Buy-Back

Salutare, a dus cineva vreun telefon pt a beneficia de programul buy-back?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Am fost in orange shop acum doua luni , pana in covid si am intrebat de acest program rabla . Mi-au spus ca este valabil numai pentru abonamente noi . Citisem pe site - ul orange ( prin ianuarie ) ca este valabil pentru orice abonament fie nou fie fidelizare .Eu am in prezent un abonament care necesita prelungire , nu stiu ce sa mai cred !

@GOLDzila programul este disponibil atât pentru achiziție abonamente noi, cât și pentru loializare. În momentul în care cei din magazin fac evaluarea device-ului primit îți vor explica și detaliile specifice în funcție de valoare.

Merge si la fidelizare. Numai ca depinde ce telefon vrei sa dai buy back ca nu-ti ofera pret bun. Daca ai telefoane vechi se merita sa le dai buy back pt 10 euro. Eu am fost anul trecut cu un Black Berry Key2 si nu-l aveau trecut in lista si vroiau sa-mi ofere 50 Euro cat era pt Black Berry Key1. Asa ca am renuntat la buy back si la fidelizarea in magazin si am facut in magazin online gasind un abonament mai accesibil care nu era valabil in Shop.

Daca telefonul de care intetinezi sa scapi este functional si nu intrat nimeni cu ranga in el, mai bine optezi pentru vazarea acestuia ca si produs SH, deoarece pretul obtinut prin vanzare directa este mai mare decat pretul oferit de Orange prin programul buy-back.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!