Întrebare cu răspuns(uri)

Cum sunt informat când produsele comandate online vor fi predate curierului?

Mai am o întrebare: când produsele o sa fie predate curierului, o sa fiu informat prin e-mail cum ca expediere comanda??

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

In ziua in care vei primi comanda ti se va trimite un mesaj dimineata de la firma de curierat in care ti se va transmite intervalul orar in care ti se va livra coletul. Daca tu poti primi coletul pana la o anumita ora, poti suna curierul sa vezi daca se incadreza si el sau stabiliti un alt loc de intalnire.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (4)

Da (6)

60%

6 membri au votat cu DA

4 membri au votat cu NU

60% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut! Teoretic, ar trebui sa primesti un mesaj de la curier despre livrare, inclusiv cu numar de awb.
Eu am avut un colet, despre care am aflat ca a ajuns, abia cand a venit curierul si mi-a cerut buletinul, pentru ca fusese achitat online si, nefiind cu ramburs, avea nevoie de niste date, o dovada ca l-a predat.. Daca nu a fost preluat, presupun ca tine de curier, dar, daca ai un numar de awb, poti suna curierul sa intrebi de ce n-a fost preluat coletul pana acum..

Am avut 2 comenzi online pe care astazi le-am primit, si din pacate, nici in contul meu nu a fost actualizat statusul comenzii, si nici de la curier nu am primit mesaj ca vor fi livrate astazi. In schimb, data de livrare pe care am ales-o atunci cand am facut comenzile, a fost exact data la care mi-au fost livrate produsele.
Deci, daca ai data de livrare in contul tau Orange, la comenzile mele, cu siguranta in ziua respectiva vei primi produsele.

Pai da astăzi este specificat ca trebuie să-mi fie livrata comanda, dar problema e ca am vb ei și nu a fost preluata încă de către curier.

Trebuie sa ai rabdare Razvan,nu intotdeauna coincid datele cu livrarea. Peste tot e asa si daca mai pui la socoteala si situația actuală nu prea ne iese rezultatul. Rabdare,coletul va ajunge la tine,stiu ca e greu dar n-ai ce face.

In ziua in care vei primi comanda ti se va trimite un mesaj dimineata de la firma de curierat in care ti se va transmite intervalul orar in care ti se va livra coletul. Daca tu poti primi coletul pana la o anumita ora, poti suna curierul sa vezi daca se incadreza si el sau stabiliti un alt loc de intalnire.

Ai undeva la ,,comenzile mele" din Magazinul online, o secțiune numită ,,Status comandă". De regulă se mai primesc și sms-uri de la Orange și de la firmele de curierat în ziua în care primești produsul.

Din pacate @Vio73 acel status din My Orange nu se actualizeaza mereu. La mine a ramas In curs de validare desi comanda am primit-o de 3 saptamani.

Sa folosesti cu placere produsul. In legatura cu expedierea cred ca tine mult si de firma de curierat. La mine indiferent de unde comandam, primeam mesaj de la firma de curierat cu intervalul orar in care voi primi comanda.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!