Întrebare fară răspuns

Huawei MatePad T8

Dupa lansarea modelelor de buget Huawei Y5P si Huawei Y6P https://comunitate.orange.ro/questions/2329755-huawei-y6p-huawei-y5p-romania , compania Huawei a anunțat și o tabletă de buget, orientată în special către cei care au nevoie de un dispozitiv pe care să consume conținut sau pe care să îl dea copiilor.

 

Huawei MatePad T8 vine cu ecran HD de 8”, procesor octa-core și baterie de 5.100 mAh. La numai 310 grame, aceasta este una dintre cele mai compacte și ușoare tablete de pe piață. Și acest model oferă deblocare facială și vine cu EMUI 10, fără servicii Google.

 

Tableta se lansează după 20 mai și va avea un preț de aproximativ 500 lei.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/huawei-romania-y6p-y5p-399-lei-19144611/

Cand vine vorba de tablete eu raman la ideea mea, aceea ca in ultimii ani tabletele au fost surclasate de telefoanele mobile care au devenit din ce in ce mai performante. Este adevarat ca datorita contextului actual, adica scoala online, piata tabletelor a fost oarecum resuscitata, dar acesta este doar un boom de moment.

 

Daca ma intrebati pe mine, nu sunt dispus sa dau cca 500 lei pe asa ceva, cand aproximativ in acelasi buget gasesti ultraportabile 2-in-1 no name, de buget cu Windows.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Sunt de acord cu tine in privinta tabletei, stau destul de bine la smartphone si laptop, nu prea vad rostul tabletei..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Ai dreptate, nu se merita achizitia.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!