anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei MatePad T8

FaraUnID
Campion certificat

Dupa lansarea modelelor de buget Huawei Y5P si Huawei Y6P https://comunitate.orange.ro/questions/2329755-huawei-y6p-huawei-y5p-romania , compania Huawei a anunțat și o tabletă de buget, orientată în special către cei care au nevoie de un dispozitiv pe care să consume conținut sau pe care să îl dea copiilor.

 

Huawei MatePad T8 vine cu ecran HD de 8”, procesor octa-core și baterie de 5.100 mAh. La numai 310 grame, aceasta este una dintre cele mai compacte și ușoare tablete de pe piață. Și acest model oferă deblocare facială și vine cu EMUI 10, fără servicii Google.

 

Tableta se lansează după 20 mai și va avea un preț de aproximativ 500 lei.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/huawei-romania-y6p-y5p-399-lei-19144611/

Cand vine vorba de tablete eu raman la ideea mea, aceea ca in ultimii ani tabletele au fost surclasate de telefoanele mobile care au devenit din ce in ce mai performante. Este adevarat ca datorita contextului actual, adica scoala online, piata tabletelor a fost oarecum resuscitata, dar acesta este doar un boom de moment.

 

Daca ma intrebati pe mine, nu sunt dispus sa dau cca 500 lei pe asa ceva, cand aproximativ in acelasi buget gasesti ultraportabile 2-in-1 no name, de buget cu Windows.

3 Răspunsuri 3

Jay
Campion certificat
Sunt de acord cu tine in privinta tabletei, stau destul de bine la smartphone si laptop, nu prea vad rostul tabletei..

Miha_Z
#StarMember
Ai dreptate, nu se merita achizitia.

Vio73
#StarMember
Da, e cam scumpă și nu merită.