Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Rezultate AnTuTu iPhone SE 2020

In momentul in care Apple anunta "noul" iPhone SE si faptul ca acesta va fi echipat cu cel mai performant chipset al lor in momentul de fata, in speta A13 Bionic, si ca pretul telefonului va fi de 399 USD, foarte multi din fanii Apple au inceput sa ridice Apple in slavi ai au inceput sa puna ban pe ban in speranta ca vor putea achiztiona un super telefon, care va rupe topurile.

 

Iata ca avem si primele rezultate in testele AnTuTu obtinute de iPhone SE 2020 iar acestea sunt oarecum modeste, acestea fiind mai degraba la nivelul unui telefon lansat in 2019 decat ale unui telefon 2020.

 

Rezultate AnTuTu iPhone SE 2020

- Scor General 492166 puncte

- Scor CPU 149295 puncte

- Scor GPU 186079 puncte

- Scor Memorie 77968 puncte

- Scor UX (60Hz) 78824 puncte

 

Din punct de vedere al randamentului procesorului și al chipset-ului grafic, iPhone SE 2020 este mai aproape de iPhone XS și iPhone XS Max, care sunt tractate de o platformă A12 Bionic.

 

Viteza memoriei este singurul lucru care împinge iPhone SE 2020 in varianta de 256 GB în fața familiei XS cu rezultatul de 77.968, care este cam in aceeasi zona cu gama iPhone 11.

 

Daca pe hârtie iPhone SE 2020 se vrea a fi o combinație între carcasa de iPhone 8, camera de iPhone XR și procesor de iPhone 11 Pro, din păcate tocmai mult laudatul procesor A13 Bionic pare a fi calcaiul lui Ahile deaorece este evident faptul ca acesta a fost cumva limitat in mod intentionat probabil pentru un management mai bun al bateriei micorscopice pentru un telefon lansat in 2020.

Chiar și așa, performanțele sunt.... haideti sa le numim ok pentru telefon care costă cca 2400 lei pe rafturile de la noi in varianta entry.

 

Sursa - https://www.gsmarena.com/iphone_se_2020_appears_on_antutu_reveals_underclocked_chipset-news-42826.php

 

Nu aveti un sentiment deja vu in momentul in care cititi o stire in care este mentionat faptul ca Apple reduce in mod intetionat performantele unor dispozitive sub pretextul unui management ma bun al bateriei?

 

Este ca si cum ai primi Dacia cu grup propulsor de Ferrari, dar care este limitata la 90 km/h!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Mulțumim pentru topic. Chiar este interesant să vezi de fapt "cât poate duce" când oficial toți credeau (inclus eu) că este un mix fericit între iPhone 8 și gama 11. Totuși rămâne în categoria de telefon ok pentru prețul de vânzare avut.

Nu le inteleg noua strategie de vanzare. Vor avea doar de pierdut si ca imagine dar si ca vanzare, multi clienti indreptandu-se spre firmele concurente.

FaraUnID din punctul meu de vedere este explicabila limitarea procesorului,astfel ca cine va dori performante superioare sa cumpere un Apple cu procul ne șmenuit dar mai scump. Oricum multi vad,putini cunosc. Important este sa te lauzi ca ai iPhone fiindca oricum pentru fesibuceala toate grăuntele astea merg. La o randare e mai greu...

La fel de bine puteau sa-l tracteze cu un A12 Bionic si aceasta discutie nu mai avea loc. Au fluturat A13 pentru a lua ochii cocalarilor si pitzipoancelor, care oricum nu sunt foarte ancorati in specificatii hardware.

Din partea mea puteau sa tranteasca pe el si procesorul de pe primul model de iPhone si sa-l vanda cu 1500 euro, impactul este zero ca nu sunt fan.

Daca vrei @FaraUnID poti sa-mi spui ce mobil folosesti?
Dintre noile mobile pe care le-ai aratat in subiectele din Comunitate pe care l-ai alege sa-l folosesti?

Folosesc Huawei, am precizat acest aspect pe diverse topicuri. Am fost nevoit sa revin spre Android dupa ce BlackBerry a murit. Inainte de BlackBerry am avut un Motorola motorizat de Android.

Eram setat pe un upgrade la un model din gama P40 (si sa instalez eu pachetul Google), dar anuntarea lui P30 Pro New Edition m-a pus in asteptare.

Nu am retinut ca folosesti Huawei, stiam doar de BlackBerry ca ti-a placut. Oricum este tentanta oferta la P30 Pro New Edition. Daca-l achizitionezi asteptam si recenzii la el.

iPhone SE 490k
iPhone 11 520k
Vorbim de o diferenta de 5% a performantei si care poate fi explicata de 1 GB RAM in minus de pe SE. Cum adica sunt mai aproape rezultatele de Xs, cand Xs Max are 440k. Adica e mai aproape 490k de 440k decat de 520k?
Huawei P40 Pro scoate in AnTuTu 460k.

RecenziiPeBune
RecenziiPeBune

RecenziiPeBune

User level
Nivel
2
862 / 2000
puncte
Custom field 2
RecenziiPeBune

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!