anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Simulari in magazinul online (abonament + Huawei P30)

mihai_13
Maestru
Nu mi se pare corect !
- daca imi fac un abonament nou de 8 euro si cumpar in rate telefonul Huawei P30 plates o rata de 68,75 lei pe luna timp de 24 luni
- acum aplic din contul meu online pentru acelasi telefon cu o rata de 33,05 lei pe luna 24 de luni SI UN AVANS de 856,80 lei
- precizez ca am aplicat tot online pentru o prelungire de abonament ME 8 euro pe 24 luni si ca mai am trei (3) rate de platit la un telefon mai vechi 30,70 lei pe luna adica aproximativ 92 lei (pe care ii pot platii oricand in avans)
Ce ma sfatuiti sa fac ?
- 1 sa renunt la prelungirea de abonament si sa inchid la termen abonamentul actual (adica inca 3 luni)?
- 2 sa-mi fac un abonament nou de 8 euro sa sa beneficiez de rate fara avans?
24 Răspunsuri 24

Jay
Campion certificat
Cred ca in primul rand ar trebui sa vorbesti la serviciul client.. Posibil daca ai prelungit deja abonamantul, sa nu mai poti face online achizitia in aceleasi conditii.. Sau ai putea sa achiti in avans cele 3 rate pe care le mai ai.. si sa faci apoi o simulare..

Miha_Z
#StarMember
Nu inteleg de ce iti cere avans. Practic ar trebui sa fie la fel si la abonament nou,nu? Ca ma gandesc ca tine de suma acordata tie ca si client de care poti beneficia pentru rate.

mihai_13
Maestru
pot sa inchid oricand prelungirea de abonament pana in data de 18.05.2020 - ieri am sunat la numarul 300 , am cerut sa vorbesc cu un operator de la vanzari online dar nu am avut "succes"" sa fiu transferat ..

mihai_13
Maestru
Miha , personal pot face dovada veniturilor mele lunare stabile care depasesc 1900 lei lunar NET , nu am nici o rata la nici o banca si vechime pe acest numar de 9ani si 9 luni , mi se pare un comportament partinitor fata de mine ca client vechi.

Ascary
Campion certificat
Incercati sa puneti in titlul intrebarii tema propusă,astfel ca la o cautare rezultatele sa fie edificatoare. Putem sa punem in bara de cautare "Nu mi se pare corect"? Eu cred ca nu dar ar merge de exemplu "simulari achizitie telefoane" sau "sfaturi achizitie telefoane". Haideti sa fim mai concisi si specifici va rog.

mihai_13
Maestru
Jay deci orange nu are incredere in mine ca pot plati o rata de 200 lei (ca exemplu ) si are intr-un client nou! Sau daca fac un abonament nou tot eu cu ce difera de prelungirea lui !!!

Jay
Campion certificat
Eu incerc, de obicei, sa scot ce pot din abonamentele vechi, pentru ca si vechimea e buna :).. Si, inainte sa fac un abonament nou, as insista sa vorbesc pentru a-mi fi prezentate toate variantele pentru abonamentele pe care le am deja.. Pregateste-ti niste intrebari, cu ce ai vrea tu si incearca sa-i contactezi pe chat, cu mesajul ca vrei sa vorbesti la fidelizare.. poate ajungeti la un numitor comun.. Daca ratele vechi sunt pe acelasi numar, posibil din acest motiv sa apara varianta cu avans..

Jay
Campion certificat
Nu cred ca are legatura cu increderea ci cu statusul exact al acelui numar pe care ai facut simularea..

FaraUnID
Campion certificat
Initiatorul spune ca "mai am trei (3) rate de platit la un telefon mai vechi 30,70 lei" si probabil din acest motiv este perceput acel avans, plus ca si abonamentul ales de el este de valoare mica 8 euro / lunar. Eu as alege achizitie telefon din alta sursa (oricum pretul este mai mic decat pretul din magazinul online Orange) si la final de perioada contractuala migrarea spre un abonament de tip SIM Only. La Orange un Huawei P30 costa 2352 lei pret standard pe cand la Altex costa 2200 lei. La Altex au fost perioade in care Huawei P30 a fost in oferta la pretul de 1900 lei, adica mai ieftin cu cca 450 lei decat pretul practicat de Orange. Matematic vorbind 450 / 8 = 56 de luni de abonament de 8 euro lunar sau 75 de activari ale optiunii Orange Prepay de 6 euro lunar. Eventual asteapta sa se termine peroada minima contractula si solicita o discutie cu cei de la retentie. In acest fel se pot obtine si puncte OTY pe care le poti utiliza pentru a reduce din pretul telefonului.

mihai_13
Maestru
am vorbit si pe chat si telefonic dar nu cu cei de la fidelizare online, operatoare de la 300 nu ma pune in legatura cu cei de la fidelizari sau magazinul online - totusi ce sa fac 1 sau 2 ma refer l a solutiile din topicul meu

Ascary
Campion certificat
Cred ca initiatorul prefera ratele pe factura si de aceea a ales achizitia de la Orange. De fapt prin aceste rate ,Orange atrage cei mai multi clienti.Este mai scump intradevar dar avantajul este ca poti sa ai imediat telefonul fara alte opreliști, diferența de pret se poate scoate prin punctele OTY sau diferite promotii sau bonusuri de vechime etc

mihai_13
Maestru
daca se poate sa primesc un raspuns oficial cat de cat si ce trebuie sa fac ca sa nu mai platesc avans la orice telefon . multumesc.

FaraUnID
Campion certificat
Piata de smartphones s-a diversificat enorm in ultimii ani. Si in cazul Altex, Flanco, eMag, Domo exista posibilitatea achizitiei de produs in X rate egale fara dodanda. Din moment ce ai aceasta posibilitate sa achizitionezi acelasi produs (marca, model, culoare, specificatii, etc) la un pret cu cca 450 mai mic decat pretul standard practicat de Orange, nu vad motivul pentru care sa-l cumperi de la Orange. Mergi pe varianta unui abonament de tip SIM Only si achizitie de telefon din alta sursa. Ok, in cazul in care reuseti sa obtii o oferta cu adevarat de nerefuzat din partea retentiei da. In rest chiar nu vad motivul pentru care ai plati cu 450 mai mult pentru acelasi telefon. Si inca un aspect de luat in calcul in cazul abonamentelor: Chiar daca tu negociezi acum pentru un abonament nou de 8 euro, sunt sanse destul de mari ca in acest an - fie in vara, fie la toamna cand producatorii arunca pe piata game noi de telefone - Orange sa dea un refresh la gama actuala de abonamente. In acel moment abonamentul tau proapsta negociat acum, devine usor depasit dpv al raportului pret platit / resurse primite. In principiu in fiecare an abonamentele la telefonia mobila sufera un refresh, fie in vara fie toamna cand este sezonul BlackFriday, Halloween, Sarbatorile de Iarna iar la fiecare 2 ani abonamentele se modifica radical.

mihai_13
Maestru
1649,96 lei Huawei P30 !!! ti se pare un pret mai mare la Orange decat in a "N" magazin , te rog sa urmaresti atent printurile ..faraunid.