Întrebare fară răspuns

Huawei P30 Pro New Edition cu Google Mobile Services

Huawei se pregătește să lanseze smartphone-ul P30 Pro New Edition, care oferă acces la serviciile Google Mobile Services (GMS), potrivit unui anunț publicitar din Germania.

Compania chineză nu are licență Google pentru noi modele de smartphone-uri, așa că apelează la acest artificiu și lansează versiuni puțin modificate ale dispozitivelor pentru care poate folosi GMS legal.

 

Anunțul a apărut pe site-ul Huawei din Germania, transmite GSM Arena. Clienții care cumpără anumite modele de telefoane din seria P30 – Huawei P30 Lite, Huawei P30 Lite New Edition, Huawei P30, Huawei P30 Pro și Huawei P30 Pro New Edition – primesc gratuit tableta Huawei MediaPad T3 10 și o carcasă pentru aceasta.

 

Huawei nu a anunțat încă oficial modelul, al cărui nume apare de multe ori în termenii și condițiile ofertei promoționale.

Cel mai probabil, noul smartphone va avea mai multă memorie RAM și capacitate de stocare mai mare. Este posibil să aibă și un design ușor modificat.

 

Potrivit anunțului inițial, telefonul va putea fi comandat începând cu 15 mai.

Huawei are dificultăți din cauza sancțiunilor aplicate de SUA, admite fondatorul companiei, Ren Zhengfei. Omul de afaceri a declarat, într-un interviu acordat unei publicații din China, că Huawei va continua să folosească componente americane, deși are alternative la acestea.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/huawei-preg...

Sursa 2 - https://www.gsmarena.com/huawei_is_preparing_a_p30_pro_ne...

Sursa 3 - https://consumer.huawei.com/de/promotions/vodafone/p30-pr...

 

Iata ca dupa Huawei P30 Lite cu serviciile Google preinstalata si despre care am mentionat aici https://comunitate.orange.ro/questions/2201791-huawei-p30-lite-new-edition-aplicatii-google-pre-instalate cei de Huawei recidiveaza si apeleaza la acelasi artificiu tehnic pentru ca fanii sa se poate bucura de serviciile Google, pregatind Huawei P30 Pro New Edition, cu acces la Google Mobile Services.

 

Din seria zvon: Se pare ca acest model ca avea 12 GB RAM si 1 TB spatiu de stocare.

Se stie deja ca modelul Huawei P30 Pro a stabilit noi standarde in materie de fotografie cu telefonul mobil si ca reprezinta un reper pentru toata lumea. Daca in cazul acestui Huawei P30 Pro New Edition, vor reusi sa aduca ceva imbunatatiri, din soft, pe partea de camera, va fi deranj in topurile de specialitate.

 

Buna ziua Apple, Buna Ziua Samsung! Numele meu este P30 Pro New Edition, Huawei P30 Pro New Edition si vin la pachet cu serviciile Google + tableta Huawei MediaPad T3 10 + o carcasă pentru aceasta.

 

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Huawei P30 pro New Edition va intra și în oferta Operatorului Orange România așa cum există deja in ofertele operatorilor de telefonie din Uk, Germania, Italia, Spania, samd? Un raspuns concludent ne poate oferi Orange România?

alinstoian
alinstoian

alinstoian

User level
Nivel
0
22 / 100
puncte
Custom field 2
alinstoian

Speram ca Orange sa renunte la metehnele deja consacrate si sa nu vanda acest telefon pentru 4500 lei.....

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Bună ziua Orange România. Pe când Huawei P30 Pro NEW EDITION în ofertă...? "Îl vom aduce si noi" mi-ați raspuns acum mai bine de 1 lună...pe când??? Marii operatori de telefonie din UE și UK îl dețin demult! Îl veți aduce cu "ofertele promo'' din Europa?

alinstoian
alinstoian

alinstoian

User level
Nivel
0
22 / 100
puncte
Custom field 2
alinstoian

Probabil ca va intra o oferta Orange in momentul in care telefonul va fi invechit dpv tehnic si uzat dpv moral, iar ca tacamul sa fie complet, tin sa cred faptul ca Orange va comercializa acest telefon cu 3000 - 3500 lei.

E bine ca avem petardele din gama Neva, cu 2GB RAM si 16GB stocare, vandute la 700 lei.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut!
Modelul de Huawei P30 Pro New Edition cu Google Mobile Services va intra in oferta comerciala in luna august, insa, din pacate nu avem informatii despre data exacta de lansare. Asadar, iti recomandam sa urmaresti pagina noastra (https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane) periodic, pentru noutati.
Vom anunta si noi aici, in Comunitate, la momentul respectiv.

August 2020 sau 2021?

Nu de alta, dar, daca tot "grabiti" sa-l lansati in Romania poate reusiti sa-l aduceti odata cu lansarea noii serii Mate 40, ca si asta tot in toamna este anuntata. Si daca tot vine in august poate printr-o minune reusiti sa-l aduceti pe la 3500 lei sau chiar rotunjit la 4000 lei ca sa stim una si buna.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

@Orange Assistant A trecut si luna august, mai aduceti sau nu acest telefon? Huawei Romania sustin faptul ca nu au nicio informatie legata de introucerea pe piata din Romania a acestui model!

El exista in oferta unor magazine online mioritice, dar fara acea tableta cadou. Pe langa acest aspect, Huawei Romania spune ca nu recunoaste certificatul de garantie pentru acest model decat daca este in original si in limba germana.

Nu de alta dar in curand apare gama Mate 40.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut! Ne-am interesat din nou la colegii nostri in privinta acestui model. Din pacate, nu vom mai aduce acest telefon in oferta Orange. Ne pare rau ca revenim cu aceasta informatie.

Știe cineva dacă în România găsim ediția aceasta de Huawei P30 Pro?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

In mod oficial NU.

Toate modelele Huawei P30 Pro New Edition listate pe site-urile de profil din Romanica sunt aduse pe canale neoficiale si se afla undeva in zona gri a comertului. Pe langa aceste aspecte Huawei nu recunoaste certificatul de garantie pentru acest model decat in original si in limba germana.

Plus ca bisnitarii de la noi nu ofera acest model de telefon in pachetul de retail standard, adica nu primesti acea tableta Huawei MediaPad T3 10 si o carcasă pentru aceasta.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!