Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

probleme service terminal

In momentul in care primesti un telefon care se defecteaza in prima zi, il trimiti in service, vine inapoi tot defect, il retrimiti inapoi cu acelasi defect, nu cumva se inlocuieste terminalul ?
Mai am 10 zile in care pot sa returnez produsul, este sub orice critica, in fiecare zi la verificarea statusului reparatiei se prelungeste termenul.
Singura modalitate este ANPC ?
AM MODIFICAT ABONAMENTUL, AM PRELUNGIT PERIOADA CONTRACTUALA SI RESPECTUL FATA DE CLIENT ESTE " ZERO ".

niloas gicu
niloas gicu

niloas gicu

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
niloas gicu

Răspunsuri

@niloas gicu, mulțumim pentru postare!
Ne dai, te rog, mai multe informații? Despre ce telefon este vorba? În ce service l-ai trimis? Ce defecțiune are?
Te așteptăm cu mai multe detalii.

Din cate stiu trebuie trimis in service de 3 ori. La fiecare trimitere se prelungeste garantia lui. Ulterior daca problemele persista si-l trimiti iar iti vor da negatie de service si produsul poate fi inlocuit.

Este destul de neplăcută situația pe care o întâmpini. în urmă cu vreo 7-8 ani am avut un telefon (cred că LG) dădea ceva erori. După ce l-am plimbat prin service la Orange vreo jumătate de an mi l-au înlocuit cu unul nou cu care nu am mai avut probleme.
Dacă aș fi în situația ta cred că l-aș returna (spui că mai ai această posibilitate)

Îmi pare rău pentru tine, însă trebuia de prima dată să-i faci retur și să comanzi alt telefon. În această situație, solicită la service să iți dea negație și apoi să mergi în shop să ți-l înlocuiască.

Da, trebuia dat retur. Era cel mai bine.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!