Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Interes pentru un abonament la un telefon samsung a9 sau a30s

Buna seara, as dori sa stiu si eu daca la un samsung a9 sau a30s pentru un abonament cat mai trebuie platit?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Buna poti face simulare din contul My Orange, in magazin online. Acolo iti va arata cat vei avea de platit in functie de abonamentul ales. Succes.

Buna Maria. La intrebarea ta, sunt mai multe aspecte de luat in calcul, cum de ex ar fi: daca detii deja un abonament, ce vechime ai in retea, ce tip de abonament doresti daca ai puncte OTY (pt a mai acadea din contravaloarea telefonului) si alte considerente. De aceea, cel mai bine este, ori sa faci o simulare din contul tau orange, sa alegi tipul de abonament dorit, sa folosesti punctele OTY (daca ai) si apoi sa vezi exact ce suma ramane de plata, ori sa intri in discutie cu un operator Orange din zona servicii/vanzari, si el te va indruma exact si iti va raspunde la intrebarile pe care le ai.
Daca esti un client nou, si poate vrei sa portezi un nr dintr-o alta retea, si in acest caz sunt preturi diferite pentru telefonul dorit.
De aceea, cel mai bine din punctul meu de vedere, este sa intri in legatura cu un operator Orange.

Cea mai bună variantă o văd și eu pe cea cu simularea în Magazinul online sau dacă ai ceva vechime și abonamentul expirat sau prepay, să ceri o ofertă personalizată la Serviciul clienți.
Succes!

In principiu pretul telefonului difera in functie de valoare abonamentului ales si perioada contractuala. Evident ca un abonament cu o valoare lunara mare, ofera un discount mai mare la achizitie telefon.

Se pot acorda unele facilitati daca:

  • esti deja client Orange;
  • optezi pentru un pachet de servicii;
  • daca portezi un numar din alta retea;

Tocmai ce m-am jucat putin si am efectuat o simulare de abonament pentru Samsung Galaxy A9 pe o perioada contractuala de 24 de luni, iar preturile standard fara alte facilitati sunt cele din atasament.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!