Întrebare cu răspuns(uri)

Cum deblochez SIM suspendat pe motiv termeni si conditii generale?

Cum obtin deblocarea SIM dupa restrictionare pe motiv TCG (termeni si conditii generale)??

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Deblocarea uunui SIM blocat de operator se poate face doar prin apel la Serviciul Clienti (de pe un alt numar de telefon).

 

Un SIM poate fi blocat de operator din mai multe motive:

  • ai trimis sau efectuat apeluri comerciale nesolicitate, cineva a formulat un report abuse catre Orange si acestia ti-au suspendat numarul in urma unor verificari;
  • exista o hotarare judecatoreasca in acest sens si operatorul nu face altceva decat sa o puna in practica;
  • desi majoritatea optiunilor prepay si a abonamentelor includ resurse de tipul "Nelimitat National Voce si SMS" se aplica si aici un principiu al utilizarii rezonabile. Adica acel "Nelimitat" este in realitate limitat undeva la cca 5000 unitati / lunar (posibil sa ma insel eu in privinta cifrei, da va spuns la sigur ca exista o limita in acest sens);

Daca in decursul unei luni de facturare sau valabilitate optiune prepay, utilizatorul consuma mai mult de 5000 unitati exista riscul ca acel SIM sa fie dezactivat pe motiv de utilizare abuziva a retelei.

 

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (22)

Da (16)

42%

16 membri au votat cu DA

22 membri au votat cu NU

42% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 3 din 3

Gabyy, exact cum am intuit eu, prea multe mesaje in timp scurt. Altădată, mai răruț, că-i mai drăguț sau mai folosește și alte aplicații de mesagerie! ;)

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Eu nu mai trimit SMS de foarte mult timp. Whatsapp-ul să trăiască. Are si multe optiuni,poze,clipuri, conferințe...de ce m-as mai complica cu SMS-uri ?

O sa folosesc mai des aplicatiile dotate cu mesagerie, cum procedeaza majoritatea dintre noi, daca s-a luat dreptul la sms cu TCG. Daca patiti ca mine, o sa stati la rand sa va recuperati nr, bineinteles cu buletinul pt a face sesizare.
Si hop..se va ramane in baza de date:))) O seara buna va doresc

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!