Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Iphone SE 2020 in rate

Buna seara, ma intereseaza sa achizitionez un Iphone SE 2020 in rate? Cum sa procedez?
Multumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Buna!.. Intri pe site Orange-magazin online-telefoane și cauți modelul care te interesează..
Poti face o simulare fiind conectata în contul tau My Orange, in funcție de ce te interesează pe tine și ce varianta iti permite site-ul.. Ai link direct mai jos.. către magazin și către Iphone

https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane

https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane?order=ASC&...

Te loghezi în My Orange și intri în Magazinul online, aplici modelul de telefon dorit și ai 3 variante:

Exista topic dedicat cu informatii legate de achizita produselor in rate https://comunitate.orange.ro/questions/2322933-achizitionarea-produselor-rate-factura

Daca indeplinesti conditiile specificate in acel topic, poti efectua o simulare de rata cu achizitie de produs, in speta iPhone SE 2020.

In primul rand trebuie sa vezi daca esti apt pentru rate. Trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte: sa ai vechime de cel putin 18 luni daca esti abonat sau cel putin 24 luni daca ai PrePay.
De asemenea in ultimele 12 luni sa nu fi avut abonamentul suspendat pentru neplata sau sa fi fost un utilizator activ PrePay in fiecare luna din ultimul an.
Daca indeplinesti acele reguli poti intra in My Orange si apoi in Magazin online. Alegi telefonul dorit si vezi ca in functie de tipul de abonament dorit, difera si rata produsului. Tu alegi varianta care ti se potriveste mai bine ca si resurse si buget.

@johnshefu87 și @Romeo, dacă ați achiziționat telefonul dorit, vă așteptăm să reveniți în Comunitate și să ne spuneți cum ați procedat. Ce variantă ați ales?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!