Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Care este acoperirea LTE-M si unde se poate testa?

LTE-M difera de LTE? Daca da, are acoperire diferita? Cum putem testa unde avem LTE-M si unde nu?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Multumesc Vio pentru raspuns. Eu am un dispozitiv IOT care nu stie decat LTE-M. In locul unde fac teste am acoperire LTE de la Orange insa dispozitivul nu vede reteaua. Cand pun SIM-ul in telefon o vede.
De aici am pus intrebarea daca e diferenta de acoperire intre LTE ( pe care pot sa verific) si LTE-M (despre care nu stiu nimic si nici nu pot sa o verific).
Din pacate, topicul la care ai facut tu referire nu clarifica acest lucru ci doar ca sunt 3000 de localitati acoperite.

Îmi pare rău, dar mai multe informații nu am găsit nici eu. Probabil nu sunt publice deocamdată. Poate te ajută cineva de la Orange.

Salut! Probabil ca acolo unde pe telefon se vede doar LTE, nu este inca activ LTE-M, acestea fiind diferte. Pentru o informare completa asupra acestui detaliu, iti recomandam sa ne dai amanunte privind modelul dispozitivului folosit si adresa exacta la care il folosesti.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!