Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

sMiles aplicatia care te plateste in Bitcoin sa faci miscare

Startup-ul StandApp a anunțat o aplicație, numită sMiles, care îi răsplătește pe utilizatori cu Bitcoin (BTC) pentru faptul că fac mișcare.

 

Printre activitățile acceptate se numără mersul pe jos, alergatul sau mersul pe bicicletă, transmite Decrypt.co. Aplicația îi va răsplăti, însă, și pe cei care urmăresc clipuri video sau pe gameri.

 

Igor Berezovsky, inițiatorul proiectului și directorul general al Shape – compania care, printre altele, a dezvoltat aplicația de chat IM+- a declarat că sMiles promovează adopția Bitcoin, dar și un stil de viață sănătos.

 

Pentru a măsura distanța parcursă, aplicația va folosi GPS-ul de pe telefoane. Utilizatorii nu se vor îmbogăți folosind sMiles, deoarece vor fi răsplătiți cu satoshis, cea mai mică unitate Bitcoin. Cât vor primi nu știm deocamdată exact.

 

Un satoshi este cea mai mică fracțiune dintr-un Bitcoin, care poate fi trimis prin protocolul Bitcoin în prezent: 0.00000001 BTC, adică, o sutime dintr-o milionime BTC.

 

Bitcoinul acumulat de utilizatori în timp va putea fi transferat într-un portofel pentru criptomonede. Utilizatorii vor trebui să se înregistreze în aplicație doar dacă doresc să retragă mai mult de 10.000 de satoshi.

 

Deocamdată, aplicația este finanțată de Berezovsky, familia și prietenii lui, dar în viitor va încheia parteneriate cu furnizori de asigurări de sănătate, companii de publicitate și alți parteneri pentru a oferi recompense mai mari și a genera venituri pentru dezvoltator.

 

Aplicația se află acum în faza de testare închisă. Ulterior, la jumătatea lunii mai, sMiles va fi disponibilă pentru Android, iOS și Apple Watch.

 

Site platforma sMiles https://www.smilesbitcoin.com/

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/content/aplicatii/aplicatie-smiles-le-va-plati-utilizatorilor-bitcoin-19144415/

Sursa 2 - https://decrypt.co/27045/this-app-pays-you-bitcoin-just-for-walking

 

Si nu stiu de ce, dar am un sentiment deja vu din perioada "celebrelor" servicii PTC prin care erai "platit" sa urmaresti diferite reclame sau sa accesezi diferite site-uri. "Platit" insemna ca primeai 0.00000000000000000ceva euro la fiecare site vizitat, iar dupa foarte muuuuuuuuuuult timp, cand ajungei la pragul minim de payout te trezeai ca nu mai ai bani in cont sau contul tau fusese suspendat pentru tentativa de fraudare, promovare prin spam si alte scuze asemenatoare.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Offf am ajuns sa fim platiti pentru a face putina miscare, care pana la urma pe noi ne-ar ajuta. O sanatate buna o ai daca faci miscare, nu? Sa fim platiti pentru miscare mi se pare cam ciudat.

Interesanta aplicația.. nu ca m-ar inspira prea tare ideea de bitcoin.. dar, cine știe.. Ca tot am primit o bicicleta și e încă infoliata, asa cum a venit :))
E un fel de alt mod în care sa fii monitorizat și la final te trezești ca a fost și gratis :)))

Nu as face mișcare pentru bani, fie ei și bitcoin.. Cred că îmi erau datori vânduți, in ultimul an și jumătate am depășit 9 milioane de pași făcuți... Mă întreb cât bitcoin as fi primit..:))

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Pentru cei care stau la curte: Cumparati un telefon ieftin, cel mai ieftin posibil si atasati telefonul respectiv animalului de companie si lasati patrupedul, liber in curte toata ziua. :D

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!