Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce trimit SMS și îmi taxează la valoare de MMS?

De ce trimit SMS și îmi taxează la valoare de MMS?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Probabil pentru ca, telefonul tău este setat pe mms ca implicit.. si mms-urile nu sunt incluse în niciun abonament, sunt taxabile..

Salut! Am patit si eu asta acum ceva timp pentru ca foloseam emoticons si sms-ul se convertea automat in mms

rrradux
rrradux

rrradux

User level
Nivel
1
504 / 750
puncte
Custom field 2
rrradux

Eu pateam, cand scriam SMS uri mai lungi, ma avertiza ca am depasit nr de caractere permis pt un sms si ca va fi convertit in MMS. Incearca sa scrii un SMS mai lung si fii atent daca iti apare avertismentul despre convertirea in MMS...

Simion, intra la mesaje=》setari (pe android sunt cele 3 puncte verticale din partea dreapta a ecranului sus)=》mesaje multimedia=》si la modul de creare alege "restricted" daca limba telefonului este setata in engleza.
Ti-am atasat si o poza pentru a identifica mai repede setarea.
Ar trebui sa nu mai ai restrictii la numarul de caractere. Daca mai ai si o setare pt MMS alert, activeaz-o si pe aceasta.
Revino in comunitate si spune-ne daca ai reusit ceva cu aceasta setare.

Este vorba de functia Chat Messages si cred ca varianta cea mai plauzibila este cea cu adaugatul atasamentelor si convertirea automata a SMS-ului in MMS. Chat Messages este un serviciu exclusiv pentru clienții Orange, iar activarea lui este gratuită.

  • Pentru utilizarea serviciului ești taxat pentru traficul de date consumat conform planului tău tarifar
  • Dacă interlocutorul tău nu are un telefon compatibil cu serviciul Chat Messages sau acesta nu este activat, mesajele tale vor ajunge la destinație ca mesaj text (SMS) sau mesaj multimedia (MMS), în funcție de conținut, și VEI FI TARIFAT CONFORM PLANULUI TAU TARIFAR
  • Dacă nu ai beneficii de tip SMS/MMS incluse, vei fi taxat conform tarifării standard de SMS/ MMS.

Sursa - https://www.orange.ro/servicii/chat-messages/

Aplicatia Messages https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.... este incorporata din fabrica in cele mai recente versiuni de Android, iar acolo unde nu a venit preinstalata a fost adaugata in pachetele de update.

Chat Messages este aplicatia rebotezata si sustinuta de Orange.

Si eu retin ca am primit mesaje ca se modifica in MMS, daca foloseam emoticoane sau daca textul era prea lung

@FaraUnID Eu nu mai primeam deloc mesaje de la persoanele care aveau activat Chat Messages, nici ca SMS, nici ca MMS, s-a remediat doar dupa ce am activat si eu Chat Messages.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!