Întrebare fară răspuns

eSim activ pe laptop Acer?

Este posibilă utilizarea serviciilor de voce și date prin eSim pe laptop, implicit aplicațiile WhatsApp, skype, email, web și apel voce inbound-outbound cu ajutorul unei căști mono de call center? Mulțumesc

Marius_42
Marius_42

Marius_42

User level
Nivel
0
22 / 100
puncte
Custom field 2
Marius_42
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Nu am auzit pana acum, în comunitate, despre acest subiect... Teoretic ar trebui sa poți folosi serviciile daca dispozitivele sunt compatibile.. Nu vad de ce n-ai putea sa folosești whatsapp de exemplu, asa cum îl folosești cu un sim normal, din moment ce funcționează pe baza de scanare cod QR al aplicației din telefon.. Si tu vrei sa folosești serviciile, nu tehnologia pe laptop..
Gasesti mai multe informații în link-uri..
https://support.microsoft.com/ro-ro/help/4020763/windows-...

https://www.orange.ro/servicii/esim/?gclid=EAIaIQobChMI4M...

De acord cu voi. Nu as vrea să contractez un serviciu Orange pe 2 ani împreună cu un laptop de peste 5000 lei și să nu facă ce am nevoie.

Marius_42
Marius_42

Marius_42

User level
Nivel
0
22 / 100
puncte
Custom field 2
Marius_42

Conform informatiilor oficiale disponibile pe site-ul Acer, modele ACER Swift 3 si ACER Swift 7 sunt compatibile cu tehnologia eSIM. Mai departe tine exclusiv de Orange daca vor sau nu sa-ti ofere acces la aceasta facilitate.

Adica din punct de vedere al producatorului acele 2 modele sunt certificate eSim iar mingea se afla acum in terenul operatorului de servicii.

Salut @Marius_42,
‏‏‎ ‎
Pe site-ul Orange sunt mentionate urmatoarele dispozitive ca find compatibile cu serviciul eSIM:
‏‏‎ ‎
" eSIM-ul reprezintă noua tehnologie prin care te poți conecta la rețeaua mobilă utilizând dispozitivele GSM compatibile (smartphone-uri, tablete sau smartwatch-uri), fără să mai fie nevoie să utilizezi o cartelă SIM. "
‏‏‎ ‎
Iti recomand sa iei legatura cu Orange si Acer sa vezi daca poti utliza acest serviciu.
De altfel serviciul de voce pe laptop ar trebui sa fie oferit de producator.
‏‏‎ ‎
Activitatile de genul "WhatsApp, skype, email, web" le poti face cu orice laptop conectat la internet, iar pentru a prelua si efectua apeluri cu laptop-ul poti folosi aplicatia "Your Phone" din Windows 10 impreuna cu un telefon Android si un laptop cu bluetooth.

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

Ideea e că producătorul (Acer) a spus că funcționează. Orange va spune Da, îți dăm dar te costă x. Iar pentru că nu sunt teste încă făcute de ei în colaborare, vă trebui să găsesc info de la cineva care are bani de blocat pentru testat. Aplicațiile pot avea buguri.

Marius_42
Marius_42

Marius_42

User level
Nivel
0
22 / 100
puncte
Custom field 2
Marius_42

Poți testa fără riscurile de a rămâne pe o perioadă de 24 de luni cu un serviciu nefuncțional și costuri suplimentare.
În Orange Shop primești un cod QR care trebuie scanat (în cazul tău pe laptop).
Dacă tehnologia laptopului nu este compatibila eSIM Orange, ai 14 zile calendaristice pentru rezilierea unilaterală a contractului cu Orange (în cazul în care ai optat pentru un abonament nou) fără costuri de reziliere.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!