Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Mai este valabil net cu trimite imbratisari?

As dori sa stiu daca mai este valabila optiunea trimite imbratisari, deoarece pe mine ma redictioneaza pe alta sectiune.

Răspunsuri

https://www.orange.ro/myaccount/reshape/netcadou este adresa directa catre sectiunea respectiva, din contul tau Orange. De acolo se pot trimite imbratisarile!

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Exact cum a mentionat si teacher, oferta este inca valabila, insa poate fi accesata doar daca exista o extraoptiune valabila pe cont. Probabil de aceea iti da acea eroare. Revino cu amanunte te rog Vlad. Multumim

Opțiunea este încă valabilă, iar redirecționarea este normală, te redirecționează către pagina de logare în contul My Orange.După logare se face din nou redirecționare către această pagină unde este oferta: https://www.orange.ro/myaccount/reshape/netcadou

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!