Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] resetare Huawei Mate 10 lite

De aproximativ 2 săptămâni mi se resetează telefonul fără ca eu să fac ceva în acest sens. De exemplu mi s-a resetat (restartat) când purtam o discuție pe whatsApp, jucam un joc, navigam pe Facebook, sau ascultam știri pe un site online (astăzi chiar de 2 ori până acum). A mai întâmpinat cineva o situație asemănătoare, sau știți de ce se întâmplă acest lucru?
Telefonul l-am achiziționat în urmă cu aproximativ 2 ani (prin luna mai se împlinesc 2 ani)

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Svetalex, și eu am mate 10 Lite, și tot de aprox. 2 ani... Eu am avut o asemenea problema după ce mi s-a instalat un update, acum vreun an și ceva. Vezi ce aplicații ai instalat în ultima vreme și ce permisiuni au...

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Una din variante ar fi aceea a supraincalzirii si atunci intervine protectia termica pentru a nu se "praji" ceva componenta si telefonul se restarteaza singur.

O alta varianta este accea a spatiului de stocare sistem la limita si aplicatiile nu se pot desfasura in conditii optime: resturi de fisiere, aplicatii dezinstalate incomplet, update-uri esuate, cache, etc.

Ai incercat o curatare si implicit o optimizare cu o aplicatie dedicata care sa identifice si sa elimine fisierele inutile si sa goleasca memoria cache aferenta aplicatiilor?

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Și @FaraUnID are dreptate, ai aplicația manager telefon, acolo ar trebui sa dai o curățare și o scanare de viruși, apoi optimizare.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Cred că trebuie să înlocuiești bateria telefonului, posibil și aceasta sa fie o cauză scade tensiunea, se închide și apoi pornește.

Am accesat Manager Telefon în urmă cu 3 zile, am efectuat o curăţare şi scanare de viruşi, dar nu a rezolvat mare lucru, după cum spuneam azi s-a restartat de 2 ori.
S-ar putea să aveţi dreptate legat de spaţiul de stocare, penztru că este aproape de limită, însă nu ştiu exact cum să rezolv asta pentru că deşi descărcat pe laptop filmările şi mare parte din fotografii, spaţiul de memorie nu şi-a revenit.
Aplicaţii noi nu am instalat în ultima perioadă

Buna @svetalex,
‏‏‎ ‎
Ai facut un test pentru baterie sau ai observat cumva daca procentul bateriei scade brusc?
Dupa restart se vede o diferenta intre 5-10% la baterie?
Daca intri in "Setari" -> "spatiu de stocare" cat spatiu liber mai ai? Cred ca apare si in "Manager" -> "Curatare".

@Svetalex, poate e momentul sa îți cumperi un telefon nou :)

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Mulțumesc tuturor pentru ajutor. Din păcate nu am reușit să rezolv. Ideea este că nu se întâmplă zilnic și nu am reușit să identific un motiv (recunosc că am spațiul de memorie destul de mic).
Oricum mi-am comandat ieri un alt telefon. Acestuia îi voi face restare la setările din fabrică și îl voi da copiilor :)

Am dus sâmbătă telefonul în Orange Shop pentru că mai aveam cam o săptămână din garanție.
Persoana care mi-a preluat telefonul mi-a zis că nu crede că se rezolvă doar cu o revenire la setările din fabrică și în plus a mai identificat o dungă ruginie pe larginea din partea dreaptă a ecranului (o am de ceva timp, dar nu m-a deranjat astfel încât să simt nevoia să duc telefonul la reparat doar pentru asta).
Vă țin la curent după ce ridic telefonul din service.
Între timp mi-am luat un Huawei Nova 5T și am salvat datele de pe vechiul telefon, care cel mai probabil, după ce va ieși din service, va ajunge la fetița cea mare

Ieri am luat telefonul de la Service. Se pare că avea probleme cu placa de bază pe care au schimbat-o. De asemenea, mi-au schimbat și display-ul. Nu am avut timp să îl deschid să văd cum funcționează, dar sper să fie ok

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!