anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament pentru un telefon iphone xs

Vali_5
Junior
Bună ziua.
Am un abonament de TV prin antena dintre care plătesc pe fiecare luna 50 de lei.
Acum câteva zile am vrut sa fac un abonament pentru un telefon iphone xs și mi-a cerut 829 de euro cu abonament de 30 de euro pe luna. Problema este ca la liber nu costa suma de 829 de euro cum. Este posibil? Mulțumesc!
18 Răspunsuri 18

Jay
Campion certificat
Nu înțeleg care este problema cu abonamentul? La ce te referi? Ca e scump telefonul, ca e prea scump abonamentul de 30€ ? Trebuie sa fii mai explicit..

Vali_5
Junior
Pentru un iphone xs la abonament de 30 de euro pe luna mi-au cerut 829 de euro sa-i achit într-un magazin dar cum este posibil pentru ca un iphone xs nici la liber nu costa 829 de euro?

Jay
Campion certificat
Nu are cum sa fie mai ieftin un telefon la liber decât acelasi telefon cu abonament.. Dar, comparând preturile cu și fără abonament de la Orange.. nu poți compara prețul la liber din alta parte și prețul cu abonament de la Orange, pentru ca fiecare își face preturile în finctie de propriile criterii.. Este posibil sa fie in alta parte mai ieftin, la magazinele de specialitate, deci fără abonament, decât la o companie de telecomunicații cu abonament..

Vali_5
Junior
Pai și cum este posibil. Să-mi ceara suma aceasta la un abonament de 30 de euro pe luna

Jay
Campion certificat
Nu știu sa-ti spun mai mult decât ce am spus, ca fiecare isi face preturile in functie de propriile criterii.. Poti urmări cand sunt oferte sau, dacă ești mulțumit de prețul lui în alta parte, îl poți lua de acolo și, abonamentul sa ti-l faci mult mai avantajos.. pentru ca abonamentele fără telefon au mai multe resurse... si nu trebuie sa fie de 30€.. Firmele de telecomunicații au avut întotdeauna preturile mai mari la dispozitive decât, magazinele care cu asta se ocupa..

FaraUnID
Campion certificat
- iPhone XS 521GB la pretul standard de 1519 euro in magazinul online Orange https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/apple-iphone-xs-512gb-space-grey - iPhone XS Max 256GB la pretul standard de 1289 euro in magazinul online Orange https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/apple-iphone-xs-max-256gb-space-grey - iPhone XS Max 64GB la pretul standard de 1149 euro in magazinul online Orange https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/apple-iphone-xs-max-64gb-space-grey - iPhone XS 64GB la pretul standard de 999 euro in magazinul online Orange https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/apple-iphone-xs-64gb-space-grey Ai dreptate, nu costa 829 euro, costa cu mult mai mult! Unde ai vazut iPhone XS NOU si fara abonament vandut la pret mai mic de 800 euro ?!?!?!?

Jay
Campion certificat
Probabil comparația inițială nu era cu ambele preturi de la Orange.. ci cu oferta primita la abonament Orange și cu prețuri gasite pe vreun site de comparații, la liber..

Vali_5
Junior
Nu este corect și după au dat mail ca pentru un huawei y6 2019 la un abonament tot de 30 de euro au cerut avans de 110€

FaraUnID
Campion certificat
Probabil te afli in preventel si din acest motiv ti-au cerut acel avans. Sau poate discutam despre un abonament de tip SIM Only si care nu ofera discout la achizitie telefon.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Vali_5, Cu cine ai vorbit mai exact pentru telefon? Cine ti-a cerut acest pret?

Vali_5
Junior
Am vorbit cu Victor andronie

RafaHelper
#StarMember
@Vali_5, sa inteleg ca domnul te-a contactat din partea Orange sau ai sunat tu la Orange si ai vorbit cu domnul sau ai facut o vizita in magazin?

Vali_5
Junior
Am vorbit cu el prin mail, dacă vrei iți fac screen pe ecran

RafaHelper
#StarMember
@Vali_5 cine a initiat convorbirea, tu sau el?