Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Abonament pentru un telefon iphone xs

Bună ziua.
Am un abonament de TV prin antena dintre care plătesc pe fiecare luna 50 de lei.
Acum câteva zile am vrut sa fac un abonament pentru un telefon iphone xs și mi-a cerut 829 de euro cu abonament de 30 de euro pe luna. Problema este ca la liber nu costa suma de 829 de euro cum. Este posibil? Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Nu înțeleg care este problema cu abonamentul? La ce te referi? Ca e scump telefonul, ca e prea scump abonamentul de 30€ ?
Trebuie sa fii mai explicit..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Pentru un iphone xs la abonament de 30 de euro pe luna mi-au cerut 829 de euro sa-i achit într-un magazin dar cum este posibil pentru ca un iphone xs nici la liber nu costa 829 de euro?

Nu are cum sa fie mai ieftin un telefon la liber decât acelasi telefon cu abonament..
Dar, comparând preturile cu și fără abonament de la Orange.. nu poți compara prețul la liber din alta parte și prețul cu abonament de la Orange, pentru ca fiecare își face preturile în finctie de propriile criterii..
Este posibil sa fie in alta parte mai ieftin, la magazinele de specialitate, deci fără abonament, decât la o companie de telecomunicații cu abonament..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Nu știu sa-ti spun mai mult decât ce am spus, ca fiecare isi face preturile in functie de propriile criterii.. Poti urmări cand sunt oferte sau, dacă ești mulțumit de prețul lui în alta parte, îl poți lua de acolo și, abonamentul sa ti-l faci mult mai avantajos.. pentru ca abonamentele fără telefon au mai multe resurse... si nu trebuie sa fie de 30€..
Firmele de telecomunicații au avut întotdeauna preturile mai mari la dispozitive decât, magazinele care cu asta se ocupa..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Ai dreptate, nu costa 829 euro, costa cu mult mai mult! Unde ai vazut iPhone XS NOU si fara abonament vandut la pret mai mic de 800 euro ?!?!?!?

Probabil comparația inițială nu era cu ambele preturi de la Orange.. ci cu oferta primita la abonament Orange și cu prețuri gasite pe vreun site de comparații, la liber..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Probabil te afli in preventel si din acest motiv ti-au cerut acel avans. Sau poate discutam despre un abonament de tip SIM Only si care nu ofera discout la achizitie telefon.

@Vali_5, sa inteleg ca domnul te-a contactat din partea Orange sau ai sunat tu la Orange si ai vorbit cu domnul sau ai facut o vizita in magazin?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!