Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cum reincarc o cartela daca nu sunt in tara?

Dacă am cont la orange si vreau sa reincarc o cartela dar nu sunt in tara se poate?? Ca am incercat dar imi da eroare la pagina ..multumesc!

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Se poate din aplicația my Orange, secțiunea reîncărcare. Poți alege o varianta cu 10 sau 12 euro credit. Atașez screen shot

Daca nu reusesti din My Orange poti incerca site-urile alternative de reincarcare, pe care le vei gasi imediat daca dai un search pe google, scriind reincarcare prepay orange.
Succes!

Am incercat pe toate siturile dar nu merge ....probabil că nu imi accepta cardul fiind din alta tara ...poate nu pot face tranzactia...Habar nu Am

Cardul este visa/master card/maestro? Ai mai facut cumparaturi cu el online? Iti confirm ca se poate si cu card ce nu apartine niciuneia dintre bancile din Romania. Am incarcat eu.
E posibil cardul tau sa nu fie activat pt plati online.

Ai cum sa verifici soldul sau setarile?.. eu, umblu mereu la setări..
Ai mai făcut vreo plata online după ce ai încercat sa-ti reîncarci cartela? Ca poate acolo e problema.
Daca nu merge nicio varianta și ai bani pe card, poti ruga pe cineva din familie să-ți încarce și sa-i trimiți banii..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!