Întrebare fară răspuns

Cum pot reactiva o cartela inchisa?

neiregistrat in retea
cum pot reactiva o cartela inchisa?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Daca e închisă de câteva zile, ai o șansă mica daca iei legătura cu cei de la tehnic, și o poți recupera. Daca e nefolosita de mult timp, poți să îți iei gândul de la a o mai utiliza.

Dacă a ieșit din perioada de gratie fără s-o încarci.. numărul este pus la pastrare.. nu ai cum..
Si, daca a trecut și de cele 6 luni, dacă nu ma înșel, cât trebuie sa stea la carantina, probabil deja a ajuns la altcineva..

Numărul se mai poate reactiva doar dacă vei încheia un abonament nou pe 6/12 luni în Orange Shop/Store, altfel el va fi reciclat câteva luni și repus ulterior în circulație.

@Razvan, nu știi și care e durata din momentul in care numărul a expirat, până când închei un abonament nou? Ce perioada ar trebui să treacă până să nu expire efectiv? Că mă gândesc că mai mult de 1 luna maxim nu poate fi...

@eucocolino, bun venit în Comunitatea Orange!
Ne dai, te rog, mai multe detalii? La ce te referi când spui "cartelă închisă"? A expirat perioada de grație? Sau ești în perioada activă și nu mai ai semnal?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!