Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Nu poti achizitiona produse in rate pana cand comenzile anterioare nu sunt finalizate !

Nu poti achizitiona produse in rate pana cand comenzile anterioare nu sunt finalizate !
imi apare acest mesaj cand dau finalizare comanda
ma poate ajuta cineva ce inseamna?
multumesc

Răspunsuri

Poate este vreo eroare pe cont.. ar trebui sa încerci sa vorbești cu cei de la magazinul online..
Exista intr-adevar o limită pentru comenzile în rate.. daca mai ai asa ceva..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Trebuie sa intri in contul tau, la comenzile tale și să îți anulezi toate comenzile făcute până atunci. Intra în coșul tău, și vezi daca ai ceva nefinalizat.

Pe un numar poti lua in rate daca te afli in ultimele 6 luni. Daca ai mai facut rate si vrei tot pe acelasi numar sa mai adaugi si alte produse in rate, dar nu te afli in ultimele luni, ai doar varianta de a achizitiona produsul la pret intreg.

Cred că a avut mai demult o comanda nefinalizată care nu a fost ștearsă din sistem..și nu îl lasă acum să facă alta comanda.

Eu am o comanda nefinalizata de acum 13 ani.. si, nu am primit mesajul asta..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Sau poate rate pe care nu le-a încheiat și dorește un alt produs. Dar nu cred că se poate. Eu am comandă nefinalizată pe cont (anulată) și am putut lua produse în rate.

Trebuie sa verifici statusul comenzii anterioare daca nu ai finalizat-o poate o poti sterge sau poate nu ai suficiente fonduri daca folosesti un card de cumparaturi

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!