Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cum plătesc factura din aplicația My Orange?

Pentru că au fost postate, în ultima vreme, foarte multe întrebări despre cum se poate face plata facturii online, iată o soluție simplă și rapidă. 

 

În doar 5 pași puteți plăti factura din aplicația My Orange:

 

 

Cum vi se pare acest tutorial?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Un tutorial foarte bine explicat si de pus in practica pentru cine nu stie cum sa faca o plata din aplicatia my orange. Multumim frumos.

Bun tutorial, dar eu platesc factura orange din aplicatie de foarte multa vreme, as putea spune din prima luna de cand sunt abonat orange. Fac acest lucru deoarece imi este mult mai usor sa platesc online factura decat intr-un magazin sau orice alt serviciu de plati ale facturilor. Practic nu mai pierd timpul pentru a ma deplasa pentru plati, iar datele cardului le-am invatat pe dinafara la cate plati online am facut cu el :D De multe ori nu trebuie sa am cardul fizic cu mine, este necesar doar telefonul sa il am pentru 3Dsecure. Sfatuiesc pe absolut toata lumea sa faca platile online intrucat este foarte comod, pierzi practic doar 5 minute pentru a plati toate facturile si utilitatile.

Sincer, n-am numărat pașii, dar factura o plătesc de mulți ani așa! Mulțumim de informații!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

În cazul în care vreți să plătiți factura unui prieten, părinților, copiilor avem un video și despre acest lucru:

 

Buna comunitate : daca plătesc factura unui prieten din contul meu online acesta va primi cele 50 de puncte thankyou pentru promoția activa din această perioadă?El nu are cont momentan ..

Eu consider ca nu va primi punctele, fiindca ar trebui sa fie platit din contul Orange cu numarul pt care se plateste. Dar daca e de acord, ai putea sa-l ajuti facandu-i un cont Orange si din acel cont sa-i platesti tu.

Teoretic, promoția este valabila pe codul de client pentru care se face plata, practic, ma gândesc ca ar putea sa aiba legătură și cu contul My Orange.. asa ca, mai bine, sa ne spună Orange.. ca ar putea sa fie oricare din cele 2 variante.. :)

@Mădălin, bonusul se alocă pe codul de abonat pentru care se efectuează plata facturii. Nu contează dacă acesta are sau nu cont My Orange. Important este ca plata să fie efectuată din My Orange, cu logare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!