anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefoane one plus in oferta Orange

bogapostu
Explorator
Va introduce Orange si telefoanele One plus in oferata? Cel putin One plus 8 Pro mi se pare best of
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Ne-am interesat pentru tine si, din pacate, pentru moment nu vom aduce aceste modele in oferta noastra comerciala.

 

Update 16 oct. 2020Au fost introduse în oferta Orange OnePlus 8T 5G cu 2 capacități de memorie: 128GB și 256GB.

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Jay
Campion certificat
In functie de cerințe, sugestii si cum se intelege cu producătorul, cred ca este posibilă o diversificare a gamei de telefoane, însă, nu prea curând, ma gandesc... din cauza stării actuale, când nu cred ca se vor înghesui foarte multi sa-si schimbe telefoanele.. pentru ca multi nu-si vor permite..

teacher_
#StarMember
One Plus încă nu au început să prindă pe piata din Romania.. probabil daca vor creste vânzările la ceilalți retalieri, îl va introduce și Orange in ofertă.

FaraUnID
Campion certificat
Nu stiu daca OnePlus are prezenta oficiala in Romania, asa cum au Huawei sau Xiaomi si probabil din aceste considerente nu vor sa se complice. Din seria diversificare oferta de telefoane putem include si Oppo, Vivo sau Realme. Cel din urma sta foarte bine in testele AnTuTu pe zona de mid-range.

Salut! Ne-am interesat pentru tine si, din pacate, pentru moment nu vom aduce aceste modele in oferta noastra comerciala.

 

Update 16 oct. 2020Au fost introduse în oferta Orange OnePlus 8T 5G cu 2 capacități de memorie: 128GB și 256GB.

Vio73
#StarMember
Poate pe viitor se mai diversifică oferta și se introduc!

Anonim
Neaplicabil
Din câte știu, OnePlus are un birou în România și probabil că vor negocia în viitor și cu cei de la Orange.

mihai_13
Maestru
ONE PLUS o alta firma chinezeasca (orezarie) daca faci o comparatie cu P30 pro sigur ai sa cumperi Huawei P30pro sau Xperia 1 sau 5 (de anul trecut) care sunt mult mai ieftine ... - in afara de noul procesor de la qualcomm (serie anul asta 865) si refresh rate 120hz (ochiul uman nu face diferenta oricum) si 5g are numai minusuri mai ales la camera (per total) nu mai zic de senzorii incorporati de Samsung sau Sony de exemplu, inca un mare minus ar fi si lipsa slotului de card 😉 - eu personal daca ar fi sa aleg intre P30pro S10 sau Xperia 5 (cateva exemple) si ONEPLUS sigur nu as cumpara oneplus 8pro - cand va ganditi sa cumparati un telefon incercati sa va ganditi si la suportul tehnic software acordat de firma, de exemplu Samsung (odin) sau Sony Xperia (flashtools) le puteti "scrie" rom-ul acasa la voi 🙂 (nu mai zic de suportul dezvoltatorilor - root de exp etc etc) - este parerea mea (scuze pentru deranj)

Anonim
Neaplicabil
@mihai_13, cred că ești puțin cam dur ;) Dacă are senzori foto Sony este un lucru excelent, crede-mă! OnePlus face telefoane foarte bune, se bat cu cei de la Samsung și Huawei sau chiar cu Xiaomi. Și nu sunt "chinezării". Absolut deloc :) Îți recomand să pui mâna pe unul, dacă ai ocazia, îți vei schimba opiniile!

FaraUnID
Campion certificat
@mihai_13 Marea problema la telefoanele de la producatori "cu nume" este data de faptul ca cca 25% - 30% din pretul de raft este dat de "acel nume". Si OnePlus, si Oppo, si Redme, si Realme, si Huawei, si Xiaomi sunt tot orezarii. Si cu toate acestea apar constant in topurile celor de la AnTuTu. iPhone-ul este si el produs tot intr-o orezarie, iar costurile de productie sunt undeva pe la 400 USD / unitate si cu toate acestea pretul de raft, la noi, este cca 6000 - 7000 lei. Cu foarte mici exceptii, cam tot ce avem pe piata in momentul de fata, in materie de electocasnice si electronice sunt produse fie in China, fie in Turcia pe linia celor de la Vestel. Problemele semnalate de tot mai multi posesori de Samsung cu privire la upgrade-ul catre Android 10 si care in unele cazulri a reusit sa prajeasca placa din telefon, dublate de raspunsul Samsung "stim de asta lucram la remediere, reveniti la setarile din fabrica, pana rezolvam" denota fie amatorism, fie o aroganta si un dispret la adresa consumatorului final, aroganta si dispret aparute in momentul in care Samsung a prins putin nas si reusit sa apuce o felie generoara din tortul numit cota de piata. Nu intotdeuana un produs scump si cu nume este un produs bun, cum un produs no name nu este obligatoriu o petarda. Acest aspect a fost demontat de N ori in decursul anilor: Cand un produs no name batea un produs "de firma" si extrem de scump.

Miha_Z
#StarMember
Ai dreptate @FaraUnId, dar ce facem cu obisnuinta si cu parerea preconceputa despre diverse firme? Eu una as opta doar intre Samsung si Apple. Recunosc ca uneori imi plac si alte mobile no name, dar parca ceva ma opreste sa le cumpar.

mihai_13
Maestru
- Eu nu am vorbit despre "marca" (daca sunt produse toate in china nu inseamna ca toate sunt la fel), am prezentat doar Plusuri si Minusuri care fac diferenta intre un produs flagship de la o firma sau alta - Concluzia mea (si nu numai a mea) este ca un model de varf (flagship) de la sony/ samsung/ huawei din 2019 bate la pret si calitate un model oneplus de anul asta

Vio73
#StarMember
Sunt modele și modele, dar unele chiar sunt ok în raportul calitate preț, chiar dacă sunt chinezesti! Mă refer în principal la cele produse de Xiaomi!

FaraUnID
Campion certificat
De cele mai multe ori pretul face diferenta, iar in cazul "numelor" pretul este cu cca 25% - 30% mai mare decat al produselor no name. Pentru foarte multi consumatori finali pretul este principalul factor care sta la baza unei decizii de achizitie. Exemple concrete: - un picior pentru monitorul Apple Pro Display XDR este comercializat de Apple la pretul de 1000 USD, doar piciorul fara monitor; - un suport VESA pentru acelasi monitor Apple Pro Display XDR este comercializat de Apple la pretul de 200 USD, doar suportul fara monitor;

Anonim
Neaplicabil
OnePlus face telefoane excelente și cred că merită comparate cu cele produse de Sony, Samsung și Huawei. Hai să fim realiști;)