anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme telefon - cand activez datele mobile cade 4g si apare h+

razvan620
Junior
Buna ziua! De ceva zile am niste probleme cu 4g. In momentul in care activez datele mobile cade 4g si apare h+. Am incercat cu un alt telefon in acelasi loc activatea datelor mobile si la el nu are nicio problema cu scaderea vitezei de internet. Ma gandeam ca poate este de la telefon (Samsung Galaxy s9), dar nu stiu ce sa zic.
Va multumesc anticipat!
13 Răspunsuri 13

teacher_
#StarMember
Salut! incearca sa dezactivezi apelul 4G. Exact problema asta a avut-o sotia mea, si in urma discutiei cu cei de la tehnic, a oprit apelul 4G si acum merge totul bine... Mentionez ca si ea tot s9 are!

Razvan
#StarMember
Si cum ramane cu apelul Volte? Poate au stricat ceva cei de la Samsung la ultimul update.

Vio73
#StarMember
Poate a scăzut acoperirea 4g în locația respectivă și nu mai ai semnal 4g. Asta dacă nu este de la vreun update al telefonului. Mai încearcă, dacă ai posibilitatea, și cu un alt telefon. Baftă!

razvan620
Junior
Am dezactivat apelul 4G si tot nu si-a revenit. Am reincercat cu alte 2 telefoane in tot acelasi loc gandindu-ma ca poate e de la semnal insa ambele telefoane au 4G constant.

Vio73
#StarMember
Atunci e din telefon problema. Poate ceva din setări. Te-ai uitat să fie la rețele mobile setat pe automat ( 2g/3g/4g)?

razvan620
Junior
Da,este setat pe automat.Oare daca as da resetare la setarile retelei ar avea vreun efect?

Vio73
#StarMember
Nu cred. Înclin să cred că e o problemă din telefon.

FaraUnID
Campion certificat
Daca la modul de retea, telefonul este setat pe automat, acesta va alege automat reteaua cu semnalul cel mai bun din aria in care se afla. Daca telefonul considera ca semnalul 4G nu este suficient de puternic si stabil va sari automat in reteaua 3G sau H+ sau cum apare ea acolo. Desigur, nu putem exclude si o problema reala a telefonului.

Anca07
#StarMember
Razvan, incearca sa schimbi APN-ul (daca nu il ai deja) pe IPv4/IPv6. Poti urma pasii de mai jos, in cazul in care nu stii sa faci acest lucru: 1. Acceseaza Settings/setari 2. Connections/conexiuni 3. Mobile networks/retele mobile 4. Access Point Names 5. Selecteaza APN-ul curent 6. Selecteaza APN Protocol 7. Selecteaza IPv4/IPv6. Restarteaza telefonul si verifica daca functioneaza. La mine a functionat, pentru ca aceeasi problema am avut-o si eu pe un S8. O alta solutie ar fi sa stergi toate setarile pentru internet, sa le refaci, si sa restartezi telefonul pentru a verifica daca functioneaza. Spor!

DanielaH
Moderator
@razvan620, s-a rezolvat problema cu telefonul? Revino, te rog, și oferă-ne mai multe detalii. Cu siguranță răspunsul tău îi va ajuta și pe alți membri ai Comunității. Iar dacă răspunsurile primite aici te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție.

razvan620
Junior
Se pare ca este din cauza telefonului cum s a zis si mai sus.Am gasit un loc unde 4g este constant chiar si cand activez datele mobile.Dupa resetarea retelei telefonul nu mai cade in h+ asa des ,adica sta acum o perioada in 4G si dupa cade putin in h+ nu mai sta doar in h+.Va multumesc frumos de ajutor!

ionut_rdu
Începător
Salut. Problema asta am avut-o si eu pe s8, am intrat setari-> conexiuni->retele mobile->mod retea si am dat pe modul "Numai 3G" cam 10 secunde dupa care am mutat inapoi pe "4G/3G/2G(conectare automata)" si și-a revenit. Acum sta doar pe 4G+. Sper sa fie de ajutor si pentru alte persoane.

DanielaH
Moderator
@ionut.rdu, bun venit în Comunitate! Mulțumim mult pentru postare și recomandări.