Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Viteza de internet slabă astăzi in Botosani

De ce e așa slaba viteza de internet astăzi???

Răspunsuri

Da am facut teste si pur si simplu de aseară e cu siguranță mult mai lent si cu întreruperi.
De obicei viteza este excelenta in timpul zilei dar de la 20:00 încetinește mult si își revina cam la 23:30 si tot așa,
Dar azi viteza este complet mică si pe WiFi si pe Date Mobile (4G)
Eu cred ca au ăștia de la orange ceva probleme la server.
Acum cam doar pe Date mobile viteza e acceptabila, dar nu ca de obicei.

Am verificat și nu există o problemă în zonă. În această perioadă rețelele sunt mult mai solicitate ca de obicei, iar efectele nu sunt constante, ci depind de comportamentul fiecărui utilizator în parte. Posibil din această cauză să observi această diferență în funcție de oră.

Acum la Dej jud. Cluj dezastru semnalu 4G. Un episod de 30 de minute pe hbo go l am vazut intr o ora si 15 minute. Dezinstalat hbo go, repornit telefon, degeaba.

De 2-3 săptămâni, când vin acasă, trec prin zone în care altădată era semnal rezonabil, acum nu prea, și este foarte ciudat pentru mine asta. Sper sa se remedieze odată cu trecerea aceste stări de izolare.

Exact acelasi lucru l-am sesizat si eu anul trecut in zonele Sibiu-Alba-Cluj. In alti ani semnalul era mai puternic si putine zone in care ramaneam fara semnal. Sper sa se remedieze problema semnalului, ca acest lucru facea diferenta fata de concurenta.

@Szabolcs am observat și eu probleme de încărcare pe HBO Go, acum 2 seri am încercat să ma uit la un film și nu am reușit, am renunțat și m-am uitat la altul pe Netflix, unde a mers foarte ok, fără întreruperi.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!