Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Folosire roaming in Statele Unite

Serviciul Roaming este activ, eu aflandu-ma in Statele Unite, am credit activ, dar nu primesc si nu pot sa fac apeluri.
Help

Jeanina
Jeanina

Jeanina

User level
Nivel
0
31 / 100
puncte
Custom field 2
Jeanina

Răspunsuri

Am sosit aici in luna trecuta, doar in concediu, dar din cauza situatiei din lume s-a prelungit sederea. Tin sa mentionez ca nici in Londra nu a functionat cartela.
Mi-am incarcat cu credit deoarece mi s-a spus ca nu are rost sa aleg optiunea cu 12 euro deoarece pt State erau incluse foarte putine minute si internet.
Ideea e ca doresc sa folosesc cardul de credit pt cumparaturi online si trebuie sa primesc un mesaj cu un cod din partea bancii, ceea ce nu e posibil deoarece cartela mea nu functioneaza aici.
Se poate verifica va rog?
Putem discuta prin email, sa pot lasa si nr te telefon?

Jeanina
Jeanina

Jeanina

User level
Nivel
0
31 / 100
puncte
Custom field 2
Jeanina

probabil ai consumat mai multe date in roaming decat in tara, in ultimele luni. Exista un principiu al consumarii rezonabile a resurselor, in sensul ca trebuie sa consumi mai mult in tara decat in afara in ultimele 3 luni calendaristice. Numarul de telefon pentru astfel de probleme este +40374300300, taxat ca un apel catre Romania.

Pe langa depasire principiului utilizarii rezonabile a resurselor in roaming.... poti verifica in telefon sa nu fie restrictionat roaming-ul de acolo? Din setarile retelei! Chiar daca SIM-ul are roaming activ, exista posibilitatea ca acesta sa fie restrictionat din setarile telefonului.

In alta ordine de idei, nu stiu daca decizia de a merge pe varianta creditului in loc de optiune a fost cea mai inspirata. Mai ales pe roaming SUA, care SUA este in zona 4 de tarifare.

Am verificat setarile telefonului, dar nu apare nicaieri cum ca ar fi ceva in neregula. Tin sa mentionez ca anul am inceput sa folosesc acest numar de telefon tot in State si nu am avut nici un fel de problema.
De fiecare daca cand incerc sa sun pe un nr de Ro, mi se spune ca e nu este permis sa sun..si mi se sugereaza sa sun la aici la customer service la un numar "611", dar nu functioneaza.

Jeanina
Jeanina

Jeanina

User level
Nivel
0
31 / 100
puncte
Custom field 2
Jeanina

Daca SIM-ul respectiv a stat mai mult in roaming decat in Romania si / sau daca in perioada in care te afli in roaming consumi resurse mai multe in afara tarii decat ai consumat in Romania, este posibil ca accesul la serviciul roaming sa fie restrictionat de catre operator.

611 este un numar de telefon dedicat din SUA si Canada pentru deranjamente telefonice.

Am folosit cartela mai mult in tara decat in exteriorul ei.

Cu ajutorul dvs prin discutiile noastre pe email si verificarile facute, situatia s-a rezolvat si acum cartela funtioneaza.

Va multumesc si va doresc o seara placuta!

Jeanina
Jeanina

Jeanina

User level
Nivel
0
31 / 100
puncte
Custom field 2
Jeanina

@Jeanina, ne bucurăm și noi ca s-a rezolvat.
Te mai așteptăm în Comunitate și, binențeles, să revii cu bine în țară.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!