Întrebare cu răspuns(uri)

Se pierde netul primit ca bonus pentru vechime la trecerea la yoxo?

În prezent am aproximativ 8000 MB bonus vechime. Dacă aleg yoxo, pierd acest bonus, sau se adaugă la netul pe care îl voi avea inclus?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

@svetalex Orange Yoxo este lansat pe platformă prepay, de aceea multe lucruri nu sunt compatibile cu Orange Me, dintre care amintim, puncte thank you, bonus de net vechime in rețea, redirecționare si apel conferință lipsesc, imposibilitate achiziție telefon în rate și or mai fi și altele.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (5)

83%

5 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

83% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Dupa logica mea, revenirea de la Yoxo la Orange Me presupune inchiderea abonamentului Yoho si un nou contract de abonament pentru Orange Me. Din acest motiv tind sa cred ca se pleaca de zero cu bonusul de vechime in retea.

Daca tot simti nevoia se te joci cu acest Yoxo, cumpara si activeaza un prepay nou, dupa care migreaza-l pe Yoxo. In acest fel nu prea ai ce pierde.

este o idee si asta. Am prepay pe care îl folosesc copiii și pe care ar trebui să îl încarc până pe 9 mai să nu pierd numărul.
Deși nu prea am găsit informații legate de costurile acestui abonament pe site

@RstdWoo, ne bucurăm că-ți place ideea. Cât despre implementare, ne spui, te rog, ce anume te nemulțumește? Orice feedback din partea voastră este foarte binevenit.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!