anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] CEC Bank: SURPRIZA de Paste pentru clienti

Ascary
Campion certificat

CEC Bank spune ca oricare dintre clientii care au carduri active in acest moment se pot bucura de o extra-reducere de 15% direct in cos in momentul in care vor sa le cumpere online. Vorbim despre extra-reducere de 15% cu cardurile pe care le-a emis CEC Bank, adica pentru produsele alese de catre cei de la Flanco se aplica inca 15% reducere la achizitie cu un card al bancii chiar daca acele produse au deja o reducere aplicata de magazin.CEC Bank ii ajuta practic pe romani sa isi cumpere de Paste produse mult mai ieftine decat in mod obisnuit, iar in aceasta perioada orice fel de reduceri de preturi sunt foarte apreciate.

 

Cei de la eMAG au de obicei multe oferte cu extra-reduceri, iar cum Flanco apartine de eMAG, iata ca a gasit ocazia de Paste de a organiza cu CEC Bank o promotie speciala de care clientii din Romania pot profita chiar in momentul de fata, daca vor asta.
CEC Bank a anuntat chiar in ziua de Paste promotia, si puteti gasi la cei de la Flanco lista selecta de produse care fac parte dina ceasta promotie speciala, ea fiind una destul de restransa.

 

Este destul de normal ca lucrurile sa fie asa din moment ce extra-reducerile reprezinta o scadere si mai mare a pretului fata de cel care este deja redus, CEC Bank fiind una dintre putinele banci care ofera asemenea promotii pentru clientii din toata tara.

 

CEC Bank, dupa cum v-am spus inca de la bun inceput, are aceasta promotie disponibila pana in data de 22 aprilie, deci daca aveti ceva de cumparat, ar fi bine sa o faceti cat inca mai puteti.

8 Răspunsuri 8

Razvan
#StarMember
Mulțumesc de informație. Cine are un card la cec Bank si în plan achiziție de bunuri comerciale, acum este momentul să profite.

Jay
Campion certificat
Frumos.. aștept de la cei cu care am și eu ceva de discutat sa facă astfel de surprize...:)

Vio73
#StarMember
Mulțumesc, e bine de știut! Soția mea are card la CEC!

Neaplicabil
Nu vreau sa stric bucuria nimănui, dar Flanco e recunoscut a fi cel mai scump retailer . Mult după ceilalți doi mari .

RafaHelper
#StarMember
Si cu reducerea de 15% tot iesi mai scump decat pe alte site-uri! Sunt curios cate activari a avut aceasta campanie.

Vio73
#StarMember
Clar sunt cei mai scumpi și probabil de aia și au făcut aranjamentul ăsta!

GOLDzila
Explorator
Cred ca nu e cazul sa generalizam in legatura cu preturile din aceste magazine . un produs este ieftin in X si mai scump in Y si alt produs “ viceversa “ ( cum este si la Penny , Kaufland , Carrefour , Cora , Megaimage , Profi , Lidl ,Metro ...) Flanco are origini franceze ca si Orange si Brd . In legatura cu ceilalti retaileri : 1) “ La pomul laudat sa nu te duci cu sacul “ 2) Domo a intrat in faliment de “corecti“ ce au fost .( prietenii știu de ce ! )

Miha_Z
#StarMember
Interesanta oferta lor. Dar in aceasta perioada in care unii au ramas fara servici, altii stau cu 75% , nu stiu cati isi vor indrepta atentia spre produsele Flanco.