Întrebare cu răspuns(uri)

Cum as putea obtine un credit my reserve?

Cum as putea obtine un credit my reserve?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Conditiile de eligibilitate pentru acest credit sunt urmatoarele : clienți persoane fizice cu rezidență fiscală în România, cu vârsta de peste 20 ani, venit net lunar de minimum 1.000 lei și cu vechime minimă de 3 luni raportată la ANAF, la actualul loc de muncă.
Mai multe informatii gasesti aici: https://www.orange.ro/money/my-reserve/

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (2)

67%

2 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

67% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut Bogdy si bine ai venit pe comunitate. In linkul de mai jos gasesti raspunsul la intrebarea ta. Vezi ca mai sunt si alte topicuri deschise,trebuie doar sa pui in bara de cautare a comunitatii " ,my reserve"

@Razvan, întâmplarea face ca am postat toți 3 în același timp, dar, după ce am vazut si răspunsul ei, am vrut s-o contrazic.. însă, mi s-a părut ca e copiat de undeva răspunsul și am intrat pe link.. asa scrie acolo.. 4500
Si mie mi s-a părut ciudat.. ca la salariu net de 4500, de ce as avea nevoie de credit de 4500???
Sa fie totuși o greșeală pe site, ca si eu știam de 400 lei?!..
https://www.orange.ro/help/ce-condiii-trebuie-s-ndeplines...

@Bogdy22 Recomandat ar fi sa verifici si sa compari dobanzile practicare de Orange IFN cu dobanzile practicate de bancile comerciale de la noi. Anallizeaza informatiile si dupa aceea ia o decizie de contractare a creditului.

Pe site scrie maxim 4500 de lei, suma creditată. De 400 de lei/lună, știu că a mai postat DanielaH.
@jay, la așa venit nu prea mai ai nevoie de credit, decât dacă vrei o vacanță în Haiti și vrei să completezi costurile finale.
L. E. acum am văzut poza postată de tine.

Salut! Informațiile de pe site sunt corecte, deci răspunsul dat de Miha Z este ok.
Condițiile de eligibilitate sunt: clienți persoane fizice cu rezidență fiscală în România, cu vârsta de peste 24 ani, venit net lunar de minimum 4.500 lei și cu vechime minimă de 12 luni raportată la ANAF, la actualul loc de muncă.
Iar referitor la sumele oferite, unde cred că s-a făcut confuzia, se pot împrumuta minimum 400 de lei și maximum 4.500 lei.

Probabil s-au schimhat condițiile la un moment dat, pentru ca era minim 400 și minim 1 lună raportata la anaf la actualul loc de munca... Nu 4500 cu 12 luni..

Este exagerata suma. Daca as avea salariul net de 4500 de ce as mai face credit? Si de ce la Orange cand se pot obtine alte credite mai avantajoase?
Unde e logica sa iau un credit de 400, sau un credit cat salariul? Ar fi clientul atat de constrans de situatie si n-ar mai putea astepta inca o luna pana ia salariu?

La 4500 lei, cu siguranță nu aș mai apela la un astfel de credit. Este posibil să fi luat deja multe țepe sau să fie precauți cu criza economică care urmează și să nu mai acorde multe astfel de credite. Practic de la ei poți lua maxim un salariu.

Cam asa ceva.. cu condiția sa ai acel salariu.. chiar și înainte de starea asta de urgenta, cred ca erau mulți care nu-l aveau.. Ca si concluzie, mulți n-ar putea sa aplice la my reserve dacă ar avea nevoie..

Sa nu uitam totusi ca discutam despre un credit oferit de un IFN. Sumele respective nu ar trebui sa surprinda pe nimeni, sau cel putin pe cei care au cat-de-cat o imagine de ansamblu despre piata institutiilor de creditare de la noi.

Si iarasi ajungem la recomndarile mele, si anume ca in cazul contractarii unui credit consumatorul sa apeleze la serviciile unei banci comerciale si nu la un IFN.

Posibil, in Bucuresti, sunt destui cu acel salariu, acum poate vor sa-l completeze, daca au stat pe acasă, au un venit redus. Te asteapta altii, cu oferte mai bune.

Exact, sunt oferte mult mai avantajoase, prea de tot ca sa obtii un un amarat de credit, normal noi încercăm, pierderea e a lor.

Ce e prea de tot?!
Eu zic ca Orange ne-a facut un bine punand aceste reguli,astfel nu ne mai incarcam cu povara unui credit pe care nu-l putem duce.Cine are salariul mare,nu are decat sa-l acceseze dar noi,cei mai multi,cu venituri mici e bine sa stam in banca noastra. Felicitari Orange!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!