Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] Primesc 50 puncte thank you dacă plătesc factura prin Orange Money?

Luna aceasta este promoție la plata factură ORO, prin aplicația My Orange, primești 50 puncte. Dacă se face plata facturii Orange prin aplicația Orange Money se mai primește bonusul de puncte thank you? Mulțumesc!

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Salut,
Primesti 50 de puncte Orange Thank You, doar daca plata este efectuata prin aplicatia My Orange.
Oferta este valabilă până la 9 iunie 2020. Alocarea bonusului se face o singură dată pe perioada campaniei, pe codul de abonat pentru care se face plata.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (5)

100%

5 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Eu cred ca primești 50 de puncte doar dacă plătești din My Orange, indiferent de card, dar, daca este cardul Orange Money, primești si niște puncte conform ofertei curente OM..

Atata timp cat sunt 2 aplicatii si 2 oferte diferite ar trebui sa beneficiezi si de cele 50 de pct datorita platii cu Orange Money, cat si punctele thank you aferente facturii.

Nu Razvan. Doar daca platesti prin My Orange. Prin OM primesti 10% inapoi din valoarea facturii in anumite condiții.
Daca esti vanator de puncte OTY mai bine sa platesti prin My Orange si apoi sa le valorifici ulterior.

Eu nu vad de ce nu s-ar primi, din moment ce e bonus. A mai fost un topic, și nu am văzut dacă s-a primit un răspuns oficial...

Eu am plătit în avans, la factura și nu am primit bonus. Factura o plătisem pe 4 aprilie, dacă nu mă grăbeam prindeam promoția.
@ascary, 50 puncte thank sunt mai mult decât 10% cashback prin OM luna aceasta.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Asa este Razvan,valoare punctelor OTY poate fi mai mare,mai ales daca aceasta se tripleaza in magazinul online.Si eu am pendulat daca să platesc prin M.O. sau prin O.M.

Și eu am plătit-o în avans și văd că nu mi-au intrat puncte. De regulă, las pentru încă o factură banii înainte, iar de data asta, se pare că mi-am luat oarecum țeapă!

Vorbeam mai mult pentru mine ca m-am grăbit.. pentru ca am plătit factura prea devreme și am ratat punctele, dar, chiar si asa, daca promotia este intr-o anumită perioadă, nu consider ca ar trebui sa se aplice și în afara intervalului.. ce rost mai au atunci acele intervale?!..
Eu am card la Unicredit și tocmai a început un concurs la ei, din data de 16... În condițiile în care eu am achitat pana în data de 15 câteva colete online și, am achitat prea devreme utilitățile.. care aveau scadenta la sfârșitul lunii și care, de asemenea intrau in concurs... deci... ma simt ca elevul care învață în mod constant, iar, cei premiați sunt cei care învață in ultimul moment.. :))))
Asta e.. oricum consider ca cei de la UCB au fost smecheri.. au început concursul dupa ce a terminat toată lumea cumparaturile.. ca pe 16 toată lumea făcea cozonaci și altele de genul asta.. nu plati, de facturi sau cumpărături online :)

Salut,
Primesti 50 de puncte Orange Thank You, doar daca plata este efectuata prin aplicatia My Orange.
Oferta este valabilă până la 9 iunie 2020. Alocarea bonusului se face o singură dată pe perioada campaniei, pe codul de abonat pentru care se face plata.

Oferta este valabilă până în data de 7 mai 2020.
Primești 50 de puncte Orange Thank You dacă plata facturii este efectuată prin aplicația My Orange.
Mai multe detalii despre toate beneficiile din această perioadă găsești aici https://comunitate.orange.ro/questions/2273190-beneficii-clientii-orange-perioada-coronavirus.

Eu am plătit ieri factura prin My Orange și mi-a fost alocat pe loc bonusul

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Acum câteva zile am plătit factura Orange prin OM. Nu am primit 50 puncte, am primit numai 1,34 puncte, adică 20% din valoarea facturii exprimata in EUR, fara TVA.
Bănuiesc ca nu am primit cele 50 puncte pentru ca anterior optasem pentru cealaltă promoție, cea de 50 GB.
Cele doua promoții, 50 puncte si 50 GB, sunt exclusive.

Gheo
Gheo

Gheo

User level
Nivel
1
109 / 750
puncte
Custom field 2
Gheo

@Gheo, trebuia plătită din My Orange, cu cardul, nu din Orange Money.. promotia spune din My Orange.. Ai opțiune plătește facturi..
Gasesti si în comunitate informații

Mulțumesc pentru răspunsuri.
O sa încerc sa fac plata facturii pe site, prin MO, luna viitoare si sa vad daca primesc 50 pcte, daca va mai fi oferta valabilă.
(cu toate ca prin OM as face-o mult mai rapid !)

Gheo
Gheo

Gheo

User level
Nivel
1
109 / 750
puncte
Custom field 2
Gheo

@Gheo Promoția aceasta este valabilă dacă achiți prin My Orange orice factură până pe 07 mai

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

@Svetalex
Mulțumesc pentru informație.
Poate o prelungesc...

Gheo
Gheo

Gheo

User level
Nivel
1
109 / 750
puncte
Custom field 2
Gheo

Asta înseamnă că cine a plătit factura in 7 aprilie și a primit 50.puncte mai poate primi încă odată daca plătește noua factura chiar în ziua de 7 mai?
Informația nu e foarte clară...

@Mădălin, promoția s-a prelungit până în 7 mai, deci, cine plătește factura din My Orange până în data de 7 mai, primește 50 de puncte... deci si tu..

Se pare că nu a fost așa. De data asta nu am primit nimic.nu îmi aduc aminte daca data trecuta am fost informat în mail că s-au oferit acele puncte...dar știu sigur că au apărut imediat în cont...conform pozelor încărcate de mine ...nimic... nimic...
Oricum , e bine că pot plati cu cardul... nu am folosit niciodată un card ...

Poate primești mail dimineața..
Din ce am vazut spune o data pe luna pentru codul de abonat.. si plata anterioara ai spus ca a fost făcută în aprilie..
Oricum, la câte puncte ai, nu știu cum iti dai seama ca ai primit sau nu.. :)

Da..e normal să.fie doar odată pe lună fiindcă așa se și emite factura.Insa am discutat în mai.multe subiecte din comunitate și mi s-a părut ceva incomplet în descriere..
Am ceva puncte , îmi pare rau că în februarie am luat un Samsung care e execrabil in comparație cu p30 pro pe care îl cumpărasem din my Orange în noiembrie..și i l-am dat soției iar eu am ramas cu ăsta..e primul Samsung pe care l-am luat dar nu mai vreau...și eu care vroiam să iau unul cu S+ la urma

Va anunț mâine dacă se modifică ceva la puncte

Oferta s-a prelungit până la 31 mai 2020. Alocarea bonusului se face o singură dată pe perioada campaniei, pe codul de abonat pentru care se face plata.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!