Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Se poate activa smart ci proprietate client pe un abonament activ Orange satelit?

Se poate activa smart ci proprietate client pe un abonament activ ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Eu știam că acele carduri CI sunt personalizate de Orange pentru abonamentele de satelit. Nu cred că poți să activezi tu cardul tau personal, nu vad cum poți face asta pe un echipament Orange, el este customizat pentru abonamentele firmei.

In ghidul cardurilor CI + furnizat de Orange este o intrebare
Ce fac dacă pe ecran apare mesajul “Cardul de vizionare nu este autorizat pentru utilizarea în acest receiver. Te rugam sa contactezi Servicul Clienti.”?
Iar răspunsul este
Asigura-te ca în modulul CI+ este introdus corespunzator cardul de vizionare Orange.
Pe scurt, trebuie sa fie echipament furnizat de Orange, altfel daca se defectează fie acel card, fie alta parte a echipamentului nu se va ști cine răspunde...

Sigur ca se poate, de ce nu. La digi, am cumpărat de la ei smartcard, am schimbat abonamentul de pe o adresa pe alta, am restituit CI+ aflate în custodie și mi s-a activat cel cumpărat pe noua locație.
Dacă se defectează smartcardul, îl va înlocui ORO că este proprietatea lor și dacă se defectează CI+, este al proprietarului și rămâne cu paguba.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Este posibil sa meargă. Acum ceva timp am avut probleme cu un televizor, nu voia sa meargă nicicum cu un CI+ de la Orange. A venit un flăcău care a concluzionat ca s-a defectat tv-ul. I-am explicat ca pana cu 2 luni în urma a mers cu un CI de la Telekom, fără probleme. Mi-a spus sa mai fac odată o proba cu un card de la Telekom iar eu am întrebat dacă ar merge pt ca acum e vorba de alt operator si mi-a zis ca da, va merge. Nu am încercat, ca să pot confirma, pt ca între timp "și-a revenit televizorul".

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Ok, atunci se poate incerca. Eu mă gândeam că acel slot card e ca un telefon codat in rețea, nu poate fi utilizat decât cu carduri de la furnizor.

Smart cardul este în custodia Orange și nu merge decât dacă ți-l activează ei. Nu te sfătuiesc să cumperi din alte surse, pentru că nu va merge.

https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/echipamente-tv-sat...

Pentru primul tv chiria este gratis, iar pentru celelalte două, câte un euro lunar.
Poți vorbi și cu un tehnician de la ei mai înainte și vezi ce spune, dar eu am făcut-o deja și mi-a spus că ei fac totul cu acordul celor de la Departamentul Tehnic.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Sunt curios la ai rezolvat ceva. Mulțumesc!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Rămân la ideea că nu se poate decât cu cam de la Orange. Cu plăcere!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!