Întrebare fară răspuns

Mi-au blocat si suspendat 2 numere de telefon

In afara ca netul merge foarte rău si mai mereu cade netul fără motiv, in doua luni de când sunt acasa in romania mi-au blocat si suspendat 2 numere de telefon având pe amândouă internet si minute. Din cauza lor eu nu pot avea număr. De ce fac iei chestia asta, asta e bătaie de joc . Doua numere suspendate fără motiv. Si banii pierduti. Va multumesc orange. Dar eu o sa depun o plângere o sa ma interesez unde ce si cum si o sa depun plângere, nu sunt seriosi deloc

Răspunsuri

Suspendare fara motiv pentru mai multe numere mi se pare cam ciudat.. Abonamente? Prepay?
Suspendate cum? Nu poți suna sau nu mai poți nici primi apeluri?..
Nu cred ca are cineva ceva în mod special cu tine sa-ti suspende numerele..

Salut, pentru a înțelege in primul rând și noi ceilalți ce ai pățit, eu personal te rog sa detalieze puțin situația prin care ai trecut și in al doilea rând poate găsim o soluție. Sunt sigur ca exista o soluție la orice sau măcar un răspuns, plus de asta, poate se va mai lovi și altcineva de aceeas problema și sa știm cum putem rezolva mai ușor problema.

Nu exista suspendare fără motiv. Cel mai probabil ai sunat mult în afara tarii și ai depășit limita rezonabila de minute.
Dă-ne mai multe detalii ca se te putem ajuta.

@Maxim, ne pare rău pentru situația descrisă.
Ne dai, te rog, mai multe detalii? Este vorba despre 2 numere prepay sau de abonament? Ai primit vreun SMS în momentul suspendării?

Trebuie sa existe un motiv. Nimic nu se suspenda fără motiv. Trebuie sa ne lămurești sau sa ceri lămurire, înainte de a face o plângere.

Buna. Din cate inteleg, te-ai intors in tara recent. Este posibil ca regulile din tara in care ai locuit sa fie diferite de regulile din Romania si tu sa nu stii, fiind obisnuit/a cu alte principii de respectat. Povesteste-ne ce ai patit, cu cat mai multe detalii, pentru a putea intelege situatia si a te ajuta in vreun fel. Suntem destul de multi aici, cu experiente variate si cu siguranta se va gasi cineva care sa te poata ajuta.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!