Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Colțuri pixelate galaxy a40 dupa update la android 10

Salut! Ieri am facut update la Samsung A40 la android 10 nu stiu daca e beta , program sau ceva ca nu am intrat pe samsung memebers inainte de update doar am dat , si acum imi arata colțurile , marginile telefonului pixelate , nu este proiectat ecranul pe toata suprafața , și se vad puxelii roz si verzi , ajutati-ma cu un raspuns!

Răspunsuri

Din seria eternelor probleme pe care le are Samsung in cazul upgrade-ului la Android 10 despre care am discutat aici https://comunitate.orange.ro/questions/2297420-samsung-galaxy-a70-probleme-update-android-10

In cazul Galaxy Note 9, posesorii acestor telefoane au raportat faptul ca upgrade-ul la Android 10 a reusit o decalibrare completa a ercanului, iar in cazul lui A70 upgrade-ul a reusit sa prajeasca placa din telefon.

Daca la tine au aparut "doar cativa pixeli in colt" cred ca esti un caz fericit, iar raspunsuri si modalitati de rezolvare aproblemei trebuie cautate direct la sursa. Daca ai un backup anterior upgrade-ului incearca sa dai un restore backup.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Nu-i nimic bun in asta , chiar e deranjant si chiar Samsung isi bate joc adica arata destul de prost ca sa zic așa , nu există o cale pentru a rezolva treaba asta printr-un update?

Nu vad ce update ai putea face. Poate sa revii sa setarile din fabrica.

Vad si posesorii de Galaxy S20 Ultra se pland de o decalibrare a display-ului care Galaxy S20 Ultra, care a capatat o culoare de verde, sesizabilă mai ales pe imaginile cu fundal închis.

Simptomele ciudate au apărut după aplicarea ultimului patch de securitate Android, distribuit la începutul lunii aprilie.

De altfel rezolvarea de moment propusă chiar de catre Samsung constă în readucerea telefonului la setările de fabrică, cu folosirea opțiunii clear cache.

Daca telefonul este in garantie poti lua in calcul varianta trimiterii lui in service, dar nu stiu cat de fezabila este aceasta varianta din moment ce discutam de o problema care tine de partea software si care problema ar trebui sa fie corectata de Samsung prin intermediul unui nou update.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Cand aveam android 9 în aplicația samsung members cred ca imi arata sa ma inscriu în programul beta , nu stiam de chestia asta dupa update pe care l-am dat din setari cand intru pe aplicația Samsung Members îmi arata inscrierea in Beta Ui si dupa dispare instant de la ce este problema ? Ca am deja android 10 in telefon sau va urma un update pana la sf acestei luni care va fi oficial. In calendarul de actualizari Galaxy A40 nu scrie ca a fost finalizat cu actualizarea de asta ma gandesc , te rog sa-mi raspunzi

Probabil că nu-i priește acest android 10! Cred că ar trebui să revii la android 9, până se rezolvă problema de la producător, pentru că mai mult ca sigur e de acolo.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Exista posibilitatea sa treci la o versiune anterioară, dar trebuie sa faci procedura manual! Ce trebuie sa faci este sa cauți pe site-ul oficial de imagini android samsung http://www.sammobile.com și la framware cauți modelul tău de telefon, dar și tara pentru care dorești softul, in cazul de fata România. Toată procedura durează aproximativ 30-50 minute cu tot cu descărcat imaginea android.
Revenind la problema cu lucrurile pixelarea! Întrebarea mea este... ești sigur ca înainte de update acea imagine pixelată pe la colturi? Dacă nu a fost o problema înainte de update și a apărut după update, iar telefonul se afla in garanție poti încerca o vizita la service oficial samsung sa le spui problema. Sunt sigur ca dacă este o problema survenită in urma update-unui cei de la samsung sa rezolve cumva problema.

Florin D
Florin D

Florin D

User level
Nivel
3
4527 / 5000
puncte
Custom field 2
Florin D

Trebuie sa se rezolve cumva. Sigur vor scoate un patch ceva, un alt update cât de curând. Aud tot mai mulți utilizatori ca se plâng de acest update.

TheSpecialist
TheSpecialist

TheSpecialist

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
TheSpecialist

Si in cazul tau, ca si cazul posesorilor de A70, doar anumite modele care au intergrat un anumit tip de hardware au probleme la actualizarea Android 10. Tu faci parte din categoria "ghinionistilor".

Din cate am putut abserva pana in momentul de fata achizitia unui telefon Samsung a devenit o adevarat loterie, iar upgrade-ul la Android 10 a devenit un sport extrem dar fara echipament de protectie.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!