Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Oferte de Paște

Bună seara,

Știe cineva dacă sunt ceva oferte speciale în aceasta perioada, ca tot ne apropiem de sfintele Paști? Poate oferte speciale din departamentul de retenție, etc.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
250 / 750
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Salut! Am vazut ca aici sunt cateva oferte: https://www.orange.ro/oferte-speciale/ si ar mai fi oferta cu imbratisarile pe PrePay, dar nu am vazut ceva special pentru Paste. Legat de retention nu am cerut o oferta in ultima perioada, aici poate stie un alt membru al comunitatii.

Sunt ceva reduceri pe la telefoane, la Prepay sunt alea cu îmbrățișările, mai sunt unele oferte la abonamentele Home net 16 4g (bonus de 80 Gb net lunar, la abonare) și cam atât. Cel puțin atât am observat eu!

Salut! La departamentul de retenție fiecare are oferta personalizata pentru el, pentru că nu toată lumea are aceeași vechime de exemplu. Poți eventual sa iei legătura cu ei, și să negociezi puțin și s-ar putea să obții o oferta buna de Paști.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

@Mircea Dumitru: Daca ai nevoie de o revizuire a tarifului abonamentului cel mai bine este sa discuti cu cei de la Orange. Altfel nu este nimic care sa fie oferit fara sa fie cerut. Ceea ce gasesti la "oferte" sunt ambalajele.

Buna, nu am vazut oferte cel putin in magazinul online. Eu chiar luni am facut o prelungire de abonament fiindca vroiam sa mai cumpar un telefon. Am incercat initial la departamentul de ofertare, dar nefiind in ultimele 6 luni nu mi-au facut legatura cu ei. Asa ca am prelungit cu o oferta standard din magazin online. Cu toate ca nu s-a meritat achizitia, ca mobilul luat de la emag era cu 200 Roni mai ieftin si in plus la Orange am prelungit abonamentul pentru inca 2 ani. :(
Acest lucru nu-l inteleg eu la firmele de telefonie. Daca tot folosesti un serviciu de la ei si faci prelungiri, aratandu-ti devotamentul fata de ei, de ce nu fac reduceri mai mari la mobile? De ce pretul standard este cu pana la 400 Roni mai mult decat intr-un magazin gen Emag, Altex... si chiar si la un abonament maricel pretul lui tot ramane mai mare decat in acele magazine?
Recunosc ca ultimele achizitii de la Orange le-am facut fiindca aveam de folosit niste vouchere, altfel nu le-as fi facut. Trebuie schimbata intr-un fel strategia asta de marketing, fiindca in viitor nici triplarea punctelor thank you nu va mai fi atragatoare. :(

@Miha Z: De aceea "ofertele" nu mai sunt oferte. Cine vede si ia atitudine obtine ceea ce cauta. Cu 15-20 puncte OTY anual, personal am si uitat ce-s acelea. Economisesti mai mult intr-o investitie/tranzactie decat dintr-un bonus infim.

Ofertele de sărbători nu au legătură cu cele de fidelizare..
Pentru fidelizare trebuie sa fii intr-un anumit moment al perioadei minime contractuale și sa vorbești la departamentul dedicat fidelizarii.. iar ofertele de sărbători, de obicei sunt online sau în shop-uri.. Având în vedere perioada de izolare, cand multe shop-uri sunt închise și se încearcă evitarea interactionarii directe, greu de crezut ca se mai gândește cineva la oferte, cand, poate mulți nu-si vor putea plăti serviciile..
Si, de obicei, nu se cumulează ofertele... sunt tratate de departamente diferite..

Pentru acte caritabile si gratuite exista fundatia Orange. In rest, Orange se pliaza pe situatia prezenta pentru a produce profit, nu gratuitati.

Eu nu am văzut nicio ofertă "specială de Paște".
Cel mai bine ar fi să ceri tu o ofertă personalizată pentru tine din partea Orange.
Dacă ai avut succes, spune-ne și nouă! :)

La momentul asta, mie mi-e greu sa înțeleg ca tot nu ajunge netul.. se dau zeci de gb.. eu am niște zeci și nu-i folosesc niciodată.. Mai ales de când mi-am instalat router acasă.. nici n-am mai dezactivat wi-fi..

Inteleg ce zici Jay. Nici eu nu folosesc tot net-ul aferent abonamentului. Si de cand stau acasa din cauza starii de urgenta folosesc doar wi-fi. Deci cu noi si probabil alte persoane care procedeaza la fel, Orange face economie la net. ( precizare, net-ul fix e de la Digi, fac "paguba" la alta firma :)) )

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!