Întrebare fară răspuns

Când vom avea acces la 5G la abonamentele Orange Me 11+?

Azi am văzut că abonamentul Orange Yoxo oferă acces 5G la 60 de lei. Am transformat repede suma în euro și este echivalentul cca 12 euro. Dacă se poate oferi acces 5G la un cost atât de redus, de ce noua ofertă Orange Me, nu are acces la tehnologia 5G începând cu 11 euro?

Răspunsuri

Salut Razvan! Unde ai găsit informația respectivă despre Yoxo? Momentan abonamentul Yoxo nu este compatibil 5G.

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Mulțumim mult, o să verificăm și revenim :)

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Noile abonamente Yoxo sunt momentan doar 4G+, însă ne dorim să oferim 5G și clienților Yoxo, foarte curând. Am adus aceste precizări atât în Broșura de tarife și servicii cât și în Termeni și condiții, ca să fie mai clar faptul că momentan Yoxo este doar 4G+.
Cum spuneam și în alte postări, Yoxo este primul abonament pur digital pe care l-am lansat pentru a simplifica nevoia clienților de a avea totul la îndemână și în timp real. Este un prim pas în acest sens și ne dorim să îmbunătățim produsul împreună cu voi, clienții. Așa cum știți, în acest moment produsul este într-o fază incipientă.
Vă mulțumim pentru feedback, ținem cont de el și vom introduce treptat noi funcționalități care să vină în întâmpinarea așteptărilor voastre.

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Complet inutil 5G pe telefon in situatia in care pe 4G merge absolut tot...si nu imi veniti cu motive de genul ca downloadezi cu viteza mare..ce sa downloadezi? de ce naiba as downloada filme sau mai stiu eu ce de giga intregi pe telefon, prin cellular si nu pe wifi?

Ai dreptate,ca si utilizator obisnuit nu avem nevoie de viteza foarte mare. 5G-ul este adresat in special institutiilor,spitalelor,politiei,armatei,in cercetare etc Trebuie sa privim acest aspect in asamblu nu doar ca un utilizator cu un simplu telefon in buzunar,insa daca ai acasa echipamente IoT se schimba putin datele problemei si o viteza cat mai buna este de dorit .

Parerea mea e ca viteza 5G trebuie sa ajunga la toti clientii prepay si abonament. Clientii prepay nu o sa isi faca niciodata abonament, iar cei care au abonamente mai ieftine nu o sa faca upgrade. Concurenta in special cea de la Digi e super agresiva, la 5 euro, prepay sau abonament 5G. O sa aveti probleme mari in viitor daca tot tineti noutatile pentru clientii de abonamente (care oricum sunt putini) si mai ales cei care au abonamente de +15 euro.

@RstdWoo 5G nu este doar despre viteza, este si despre slice selection, cu 4G/4G+ daca mergi intr-o zona unde sunt mai multi de 3000 de dispozitive, viteza scade dramatic, slice selection ar trebui sa permita pana la 2.000.000 dispozitive (terminale mobile, IoT, etc) la aceeasi antena. E mai mult decat viteza.
In alta ordine de idei, orange a ramas mult in urma la capitolul 5G, vodafone-ul s-a miscat foarte rapid, abonament 5G la 6 euro cu 60 gb, incredibil. La orange probabil in 2022 :(

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!