anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Când vom avea acces la 5G la abonamentele Orange Me 11+?

Razvan
#StarMember
Azi am văzut că abonamentul Orange Yoxo oferă acces 5G la 60 de lei. Am transformat repede suma în euro și este echivalentul cca 12 euro. Dacă se poate oferi acces 5G la un cost atât de redus, de ce noua ofertă Orange Me, nu are acces la tehnologia 5G începând cu 11 euro?
15 Răspunsuri 15

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut Razvan! Unde ai găsit informația respectivă despre Yoxo? Momentan abonamentul Yoxo nu este compatibil 5G.

Razvan
#StarMember
pe site-ul Orange :D https://www.orange.ro/pdf-102019/yoxo/brosura-abonamentele-yoxo-tarife-si-servicii.0a38fe459ba6749dbf5c6a73d0bd5f7d6ee6ceb3a8e7530f3d2a922bf954f510.pdf

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Mulțumim mult, o să verificăm și revenim 🙂

Amelie
Explorator
Și eu sunt interesată de un răspuns.

Vio73
#StarMember
Toți dorim acces la 5g, cum are și concurența!

Razvan
#StarMember
Cum este până la urmă?

Vio73
#StarMember
Eu înțeleg din broșură că la 60 de lei ai acces și la 5g.

Razvan
#StarMember
Și eu la fel, pe Softpedia se spune că nu se dă acces.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Noile abonamente Yoxo sunt momentan doar 4G+, însă ne dorim să oferim 5G și clienților Yoxo, foarte curând. Am adus aceste precizări atât în Broșura de tarife și servicii cât și în Termeni și condiții, ca să fie mai clar faptul că momentan Yoxo este doar 4G+. Cum spuneam și în alte postări, Yoxo este primul abonament pur digital pe care l-am lansat pentru a simplifica nevoia clienților de a avea totul la îndemână și în timp real. Este un prim pas în acest sens și ne dorim să îmbunătățim produsul împreună cu voi, clienții. Așa cum știți, în acest moment produsul este într-o fază incipientă. Vă mulțumim pentru feedback, ținem cont de el și vom introduce treptat noi funcționalități care să vină în întâmpinarea așteptărilor voastre.

Vio73
#StarMember
Asta e o veste foarte bună și așteptăm să avem acces la 5g la cât mai multe abonamente! Mulțumim!

RstdWoo
Cunoscător
Complet inutil 5G pe telefon in situatia in care pe 4G merge absolut tot...si nu imi veniti cu motive de genul ca downloadezi cu viteza mare..ce sa downloadezi? de ce naiba as downloada filme sau mai stiu eu ce de giga intregi pe telefon, prin cellular si nu pe wifi?

Ascary
Campion certificat
Ai dreptate,ca si utilizator obisnuit nu avem nevoie de viteza foarte mare. 5G-ul este adresat in special institutiilor,spitalelor,politiei,armatei,in cercetare etc Trebuie sa privim acest aspect in asamblu nu doar ca un utilizator cu un simplu telefon in buzunar,insa daca ai acasa echipamente IoT se schimba putin datele problemei si o viteza cat mai buna este de dorit .

Vio73
#StarMember
Mie îmi place să am, indiferent câți opozanți ar fi. Sigur, în benzile rezonabile, nu pe 26 Ghz sau alte minuni!

blackgothic90
Junior
Parerea mea e ca viteza 5G trebuie sa ajunga la toti clientii prepay si abonament. Clientii prepay nu o sa isi faca niciodata abonament, iar cei care au abonamente mai ieftine nu o sa faca upgrade. Concurenta in special cea de la Digi e super agresiva, la 5 euro, prepay sau abonament 5G. O sa aveti probleme mari in viitor daca tot tineti noutatile pentru clientii de abonamente (care oricum sunt putini) si mai ales cei care au abonamente de +15 euro.