Întrebare fară răspuns

Când vom avea acces la 5G la abonamentele Orange Me 11+?

Azi am văzut că abonamentul Orange Yoxo oferă acces 5G la 60 de lei. Am transformat repede suma în euro și este echivalentul cca 12 euro. Dacă se poate oferi acces 5G la un cost atât de redus, de ce noua ofertă Orange Me, nu are acces la tehnologia 5G începând cu 11 euro?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Noile abonamente Yoxo sunt momentan doar 4G+, însă ne dorim să oferim 5G și clienților Yoxo, foarte curând. Am adus aceste precizări atât în Broșura de tarife și servicii cât și în Termeni și condiții, ca să fie mai clar faptul că momentan Yoxo este doar 4G+.
Cum spuneam și în alte postări, Yoxo este primul abonament pur digital pe care l-am lansat pentru a simplifica nevoia clienților de a avea totul la îndemână și în timp real. Este un prim pas în acest sens și ne dorim să îmbunătățim produsul împreună cu voi, clienții. Așa cum știți, în acest moment produsul este într-o fază incipientă.
Vă mulțumim pentru feedback, ținem cont de el și vom introduce treptat noi funcționalități care să vină în întâmpinarea așteptărilor voastre.

Complet inutil 5G pe telefon in situatia in care pe 4G merge absolut tot...si nu imi veniti cu motive de genul ca downloadezi cu viteza mare..ce sa downloadezi? de ce naiba as downloada filme sau mai stiu eu ce de giga intregi pe telefon, prin cellular si nu pe wifi?

RstdWoo
RstdWoo

RstdWoo

User level
Nivel
1
724 / 750
puncte
Custom field 2
RstdWoo

Ai dreptate,ca si utilizator obisnuit nu avem nevoie de viteza foarte mare. 5G-ul este adresat in special institutiilor,spitalelor,politiei,armatei,in cercetare etc Trebuie sa privim acest aspect in asamblu nu doar ca un utilizator cu un simplu telefon in buzunar,insa daca ai acasa echipamente IoT se schimba putin datele problemei si o viteza cat mai buna este de dorit .

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!