Întrebare cu răspuns(uri)

Ce se întâmpla dacă nu plătesc un abonament și refuz plătirea acestuia?

Dacă nu plătesc un abonament și refuz sa îl plătesc ce se întâmpla?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Abonamentul va fi reziliat.
"În cea de-a 25-a zi calendaristică de la data emiterii facturii, în cazul în care factura este neachitată, serviciul poate fi desfiinţat. Înacest caz, datele personale vor fi introduse într-o bază de date ce va putea fi utilizată de Orange în relaţiile comerciale cu ceilalţi operatori de telefonie mobilă sau fixă, precum şi în orice baze de date referitoare la debitori."
Apoi creanța ta va fi dată către un recuperator de datorii și introdus în baza de date Preventel și nu vei mai putea achiziționa abonament și telefon mobil la alt operator fără constituirea unei garanții financiare consistente.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (65)

Da (139)

68%

139 membri au votat cu DA

65 membri au votat cu NU

68% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Salut!
Eu zic să te duci într-un Orange Shop sau să scrii la serviciul.clienti@orange.ro și să expui problema ta. Nu cred că nu există soluții, dar nu te lua neapărat după cei de la 300.
Baftă!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

In mod sigur există o soluție de compromis mai ales că nu refuzi plata facturilor emise. Deși legal nu trebuie plătită nicio taxă de reziliere anticipă doar dacă s-a achiziționat telefon pe abonamentul respectiv.
Următorii pași pot fi utili.
1. Sesizare neapărat în scris pe mail la Orange, sau personal in Orange Sho., nu în Orange Store doar in Shop au libertate absolută de decizie.
2. Dacă în ambele cazuri se refuză o sesizare la ANPC cu explicarea situației punctual. Poate pot face ceva având în vedere că nu ești titular.

VasT
VasT

VasT

User level
Nivel
1
459 / 750
puncte
Custom field 2
VasT

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!