Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Un detaliu despre telefonul pe care vi-l doriți in viitor?

Dacă ar fi ca telefonul vostru să depindă de un detaliu, care ar fi acela?
Sa incep eu. Voi da un singur detaliu și motivația acestuia, însă voi nu sunteți nevoiți să explicați de ce.

  • Deci, detaliul meu ar fi: ecranul să aibă colturi la 90 Grade fiindcă nu mai suport ca toate sa aibă ecranele la fel..nu mai pot cu rotunjirea asta

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare
DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Mi-ar place o baterie mai puternica si eventual si cu incarcare solara. Asa nu as mai sta cu grija ca as putea ramane fara baterie la mobil, fix cand aveam cea mai mare nevoie.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Touchscreen, tastatura fizica QWERTY, sistem de operare BlackBerry. Persoanele care au detinut la un moment dat macar un telefon BlackBerry, stiu ce am vrut sa spun!

R.I.P. BlackBerry

@FaraUnID, subscriu :)

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Madalin,"rotunjimea" asta nu este de mult timp. Sharp a fost primul producator care a venit cu Corner Rounded in 2016 parcă,apoi a fost preluat si de alti producatori,daca nu mă înșel,Samsung cu S8. Cei care aveau colturi drepte isi puneau printr-o aplicatie,colturi virtuale rotunjite. Acum nu stiu,cel putin pe mine nu ma deranjeaza si chiar este mai util un ecran rotunjit decat unul drept. Te-ai intrebat oare de ce hublourile avioanelor au colțurile rotunjite? Te las pe tine sa te gandesti de ce oare tot mai multi producatori au ales Corner R. :)

Nu știu care a fost primul însă știu ce de la LG g6 toți au început să o facă...și au tot făcut.Probabil că justifici prin faptul că , crăpătură in colț , nu s-ar mai distribui către mijlocul ecranului ci mai mult către margini mai ales la cele edge.
Rămân la pofta mea..ecranele oricum se sparg..și cu cât sunt mai edge cu atât mai scumpe de înlocuit.
Am pățit la un p30 pro cumpărat pe 11 noiembrie care sa crăpat pe 12 noiembrie de la fermoar...Nu mi-am permis sa îl schimb nici măcar prin Huawei Care când primești reducere de 50% și manopera gratuita...am beneficiat odată la.un mate 20 când cu toate aceste reduceri tot am platit 329 lei și mi-au schimbat și bateria b...

Cel mai important detaliu, bateria.. ca nu mai folosim telefonul doar ca să sunam ci pentru multe alte lucruri și e nevoie de o baterie care sa tina mai mult..
Legat de BlackBerry.. eu și acum am 2 mb de net, de care nu am cum sa scap..

Inca am telefonul... 8520 mov <3.. Nu mai știu cât net aveam.. cred ca 100 mb BlackBerry... datorita telefonului... nu prea înțeleg de ce nu poate sa dispară secțiunea respectiva din contul meu My Orange... Am rămas cu o fracție de când am schimbat telefonul și abonamentul..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!