Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce semnalul pe 4g sau 4g+ este mai scăzut față de 3g sau 2g?

Salut!
O întrebare la care aștept un răspuns pe înțelesul meu.
De ce nivelul semnalului scade semnificativ cu cât conexiunea de date mobile este mai bună.Spre exemplu acum îmi apare 4g+ cu 2 linii la semnal , când dispare + mai creste o linie ..
E vorba de telefon sau e posibil ca acoperirea in zona mea sa fie mai slabă?
Nu am avut niciodată probleme cu imposibilitatea de a face un apel sau orice alt serviciu și chiar îmi pare că totul este -ok-

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Consider ca acoperirea este mai slaba.
Oricum in aceasta perioada si semnalul este mai slab din cauza unui numar mai ridicat de accesari.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

In cazul tehnologiilor 3G / 4G numarul de linii care indica puterea semnalului este irelevant. In testele efectuate s-au obtinut rezultate notabile si cu 1 - 2 linii putere semnal.

De ce semnalul 4G este mau scazut decat cel 3G? Simplu pe celula la care esti conectat semnalul 3G este mai puternic decat cel 4G. De asemena este posibil ca celula respectiva sa sustina foarte multe conexiuni 4G simultane si din acest motiv semnalul este mai slab.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!