Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Orange ofera bonus la 3 cartele SIM activate ?

Acum ceva timp am primit de la alt operator de telefonie un pachet de 12 sim-uri cu valoare 0. A completat domnișoara datele mele pe o tableta și mi-am dat interesul să le împart prietenilor in care aveam baza că le încărca.
După câteva luni de zile când toate au fost activate cu valori mai mari de 5 euro, am primit prin curier 4 cartele noi dar cu valoare de 5 euro.
Mi sa părut super fiindcă le folosesc într-un modem 4g .

Salut! In momentul acesta, avem in vigoare distribuirea SIM-urilor gratuite conform informatiilor de aici https://www.orange.ro/prepay/cartela-sim/.
Aceasta este promotia aflata in derulare in prezent, prin care oferim Cartele Orange PrePay cu 0 euro credit.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Nu stiam de aceasta oferta de la alta firma de telefonie. O fi o strategie de a pastra clientii in retea. La Orange nu am auzit de vreo oferta similara.

Cu mentiunea ca tu i-ai oferit drei respective datele date cu caracter personal, care date cine stie pe unde au mai ajuns si cate entitati au acces la ele in acest moment.

Pentru o companie de marketing online, o asemena baza de date reprezinta aur curat. Avand acces la o asemena baza de date, companiile respective pot derula diferite capmanii promotinale targetate in functie de sex, varsta, aria geografica, etc.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Prelucrarea datelor de acest fel este cerută de absolut fiecare entitate de marketing. Primul lucru când soliciți o anumită informație este sa semnezi acordul european. Teoretic daca acest acord nu este dat nu poți face solicitări iar în mediul online, fara semnătura, toate datele sunt șterse la delogare? Nu?

"Prelucrarea datelor de acest fel este cerută de absolut fiecare entitate de marketing." - Asta nu inseamna ca trebuie sa si accepti sa te vinzi in halul acesta.

Am vrut sa subliniez faptul ca tu nu ai primit acele SIM-uri (in prima faza cele cu 0 credit si apoi cele cu 5 euro credit) in mod gratuit si ca, vezi Doamne, ce favor ti-a facut operatorul X. Ai oferit in schimbul lor datele tale cu caracter personal, care date valoreaza mai mult decat 4 cartele cu 5 euro credit fiecare.

Si inca un aspect pe care l-am omis, fara sa vreau in primul mesaj:
Din cate inteleg eu acele SIM-uri gratuite au fost asociate oarecum cu datele tale de contact si corespondenta. Tu le-ai luat si "ti-ai dat interesul să le împarti prietenilor in care aveai baza că le încărca".
Intrebare: Te-ai intrebat pentru macar o secunda ce se intampla daca un asemena SIM-uri era folosit in activitati ilegale, la cine venea prima data politia?

Apropos, mai ai SIM-uri din alea ca tocmai mi-am dat singur o idee in aceasta perioada in care #StamAcasa ?!?!?

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut! In momentul acesta, avem in vigoare distribuirea SIM-urilor gratuite conform informatiilor de aici https://www.orange.ro/prepay/cartela-sim/.
Aceasta este promotia aflata in derulare in prezent, prin care oferim Cartele Orange PrePay cu 0 euro credit.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!