Întrebare cu răspuns(uri)

Cum pot schimba parola Orange daca am numarul suspendat?

Incerc să devin administrator pe contul Orange si am nevoie de parola Thank You, (parola Orange). Dupa cum știu, parola este numarul cărții de identitate. In cazul in care am schimbat buletinul si nu mai tin minte numarul, cum resusesc sa schimb parola. Tin sa mentionez ca numarul imi este suspendat si cand sun la *100# nu pot rezolva nimic.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Pentru că ai numărul suspendat trebuie să comunici noile date la Orange (apel 300 de pe alt număr sau în Shop) și automat ți se va schimba și parola. Succes!

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (3)

60%

3 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

60% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut! Fie te prezinți la un magazin Orange Shop cu noua carte de identitate, fie iei legătura cu un consultant Orange prin chat-ul Djingo, pentru că noua carte de identitate trebuie introdusa în sistem, și datele actualizate.

Pentru că ai numărul suspendat trebuie să comunici noile date la Orange (apel 300 de pe alt număr sau în Shop) și automat ți se va schimba și parola. Succes!

@Sabrina23andrei@, ai încercat să intri în contul tău My Orange? Poți schimba parola folosind varianta desktop, secțiunea setări cont - parola Orange.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!