Întrebare fară răspuns

Factura apare platatita pe My Orange, dar rata nu

Am platit factura curenta in valoarea ei totala (factura+rata telefon) online pe my orange, dar mi-a fost inregistrata doar factura ca si platita, in schimb rata apare neplatita! Cum procedez pentru a afla detalii ? De ce nu a fost inregistrata si plata pentru rata?Multumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Ai facut plata in seara aceasta? Ai mai facut o astfel de plata din My Orange si a fost ok? Uneori mai dureaza putin pana cand se actualizeaza datele, eu mai patesc asa cand platesc factura.

rrradux
rrradux

rrradux

User level
Nivel
1
497 / 750
puncte
Custom field 2
rrradux

Bun venit în Comunitate! Dacă ai făcut plata recent, mai durează aproximativ 24-48 de ore până se procesează. Sigur, sper că ai plătit și rate!

Nu-ti face griji. Daca tu stii ca ai platit toata suma, atunci este in regula. Se vor actualiza in cateva ore si ratele.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Marius mie cam dupa o saptamana imi apare cum ca am toate facturile platite. Prima data se actualizeaza factura de servicii si apoi dupa 4-5 zile si cea de rate. Stai linistit, totul e in regula. In timp ai sa te obisnuiesti :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!