Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Factura apare platatita pe My Orange, dar rata nu

Am platit factura curenta in valoarea ei totala (factura+rata telefon) online pe my orange, dar mi-a fost inregistrata doar factura ca si platita, in schimb rata apare neplatita! Cum procedez pentru a afla detalii ? De ce nu a fost inregistrata si plata pentru rata?Multumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Ai facut plata in seara aceasta? Ai mai facut o astfel de plata din My Orange si a fost ok? Uneori mai dureaza putin pana cand se actualizeaza datele, eu mai patesc asa cand platesc factura.

Bun venit în Comunitate! Dacă ai făcut plata recent, mai durează aproximativ 24-48 de ore până se procesează. Sigur, sper că ai plătit și rate!

Marius mie cam dupa o saptamana imi apare cum ca am toate facturile platite. Prima data se actualizeaza factura de servicii si apoi dupa 4-5 zile si cea de rate. Stai linistit, totul e in regula. In timp ai sa te obisnuiesti :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!