Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Orange ne pune la dispoziție net pentru cei dragi!

Hei, hei. Avem posibilitatea de a trimite net prietenilor sau familiei accesând https://oran.ge/Net-cadou si poti primi si tu. Este simplu. Accesezi link-ul si bagi numarul cui ai dori sa trimiti. Si poate primesti si tu!

Răspunsuri

Da, am profitat. Mai ales ca in momentul de fata multa lume din plictiseala navighează foarte mult pe internet si au nevoie de cat mai mult. Asa ca am trimis si eu cateva imbratisari.

M-ai convins si pe mine. Voi intra si eu in My Orange sa trimit cateva imbratisari. Parca a mai fost o astfel de campanie si se puteau trimite maxim 5 imbratisari, nu? Oare se pot trimite mai multe imbratisari aceluiasi PrePay?

Nope ..La 5 diferite .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Pentru că acest subiect a mai fost dezbătut in Comunitate aici https://comunitate.orange.ro/questions/2302121-oferta-prepay-prieten-saritor-ajutor, o sa închidem acest topic, dar puteți continua discuțiile despre noua ofertă PrePay acolo. Multumim!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!