Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cum este cel mai avantajos sa folosesc minutele in Anglia?

Recent m-am stabilit in Anglia.
Nu sunt priceput in telefonie, am optat pentru un abonament destinat pentru cei ce locuiesc pentru o perioada in afara tarii.
Sunt interesat cum este cel mai avantajos sa folosesc minutele

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Vasile salut! Bine ai venit în comunitate. Vrei să afli cum poți discuta cu cei dragi și să te încadrezi în minutele internaționale incluse în abonament? În acest caz cel mai indicat ar fi să folosești și alte modalități de a-i contacta: pe Whatsapp, Facebook Messenger, Skype. Ai cumva una dintre aceste aplicații?

@Ascary mulțumim pentru ghid! @Vasile de aici îl poți accesa direct: https://www.orange.ro/newsletter/pdf/Ghid_Roaming_Aboname...

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Vezi ca in roaming se aplica principiul utilizarii rezonabile a resurselor din abonament, iar prin definitie roaming-ul este destinat pentru calatorii ocazionale in afara tarii pentru o perioada de maxim 3 luni / an.

Acum..... modul in care alegi sa foloseti, in roaming, resursele din abonament tine doar de tine, cu mentiunea ca trebuie sa existe un echilibru dpv al consumului intre resursele utilizate in pe teritoriul Romaniei si cele utilizate in roaming.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!