Întrebare fară răspuns

Semnal foarte slab Cluj-Napoca, str. Sobarilor 38A

In zona strazii Sobarilor 38A, blocurile de la Junior Residence, semnalul Orange este foarte slab, iar in momentul cand intri in apartament acesta dispare complet.
Va rog frumos sa imi comunicati daca se poate remedia aceasta problema!

Răspunsuri

@chiuaru.catalin, mulțumim pentru sesizare!
Ajută-ne, te rog, cu mai multe detalii. De când se manifestă această situație, atât outdoor cât și indoor? Este vorba și despre semnalul de voce și despre cel de date? Telefonul este înregistrat în 2G/ 3G/ 4G?
Orice informație suplimentară este foarte binevenită și ne va ajuta în investigarea situației.

Atasat aveti setarile din telefon cu privire la network mode. Semnalul se pierde indoor, iar de 4g nici sa nu mai vorbim indoor, deoarece telefonul trece automat pe 3g sau 2g. Sunt afectate serviciile de voce cat si de date.

Nu știu unde este o antenă in apropierea ta, fie la Auchan Iris, fie cea de la Spitalul Municipal. Este posibil ca acea antena să aibă o problema. Pentru test de viteza, speedtest by Ookla, descarcă aplicația.

Trebuie să se rezolve cumva, dar probabil că va dura ceva timp.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Nu s-a îmbunătățit deloc...același status...chiar nu se poate rezolva? Nu este vorba de 4g...dar măcar 3g să fie semnalul rezonabil indoor pentru a putea purta o convorbire telefonică în parametri normali...

Poți face și o sesizare scrisă la serviciul.clienti@orange.ro, dar oricum va dura până se îmbunătățește ceva.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!