Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Semnal foarte slab Cluj-Napoca, str. Sobarilor 38A

In zona strazii Sobarilor 38A, blocurile de la Junior Residence, semnalul Orange este foarte slab, iar in momentul cand intri in apartament acesta dispare complet.
Va rog frumos sa imi comunicati daca se poate remedia aceasta problema!

Răspunsuri

Salut Catalin! Bine ai venit în comunitate. O sa transmitem colegilor noștri și vom reveni aici cu vești.

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

@chiuaru.catalin, mulțumim pentru sesizare!
Ajută-ne, te rog, cu mai multe detalii. De când se manifestă această situație, atât outdoor cât și indoor? Este vorba și despre semnalul de voce și despre cel de date? Telefonul este înregistrat în 2G/ 3G/ 4G?
Orice informație suplimentară este foarte binevenită și ne va ajuta în investigarea situației.

Atasat aveti setarile din telefon cu privire la network mode. Semnalul se pierde indoor, iar de 4g nici sa nu mai vorbim indoor, deoarece telefonul trece automat pe 3g sau 2g. Sunt afectate serviciile de voce cat si de date.

Nu știu unde este o antenă in apropierea ta, fie la Auchan Iris, fie cea de la Spitalul Municipal. Este posibil ca acea antena să aibă o problema. Pentru test de viteza, speedtest by Ookla, descarcă aplicația.

Nu s-a îmbunătățit deloc...același status...chiar nu se poate rezolva? Nu este vorba de 4g...dar măcar 3g să fie semnalul rezonabil indoor pentru a putea purta o convorbire telefonică în parametri normali...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!