Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Nu pot sa incarc cartela si sa activez optiunea la granita cu Ucraina

Am cartela PrePay. Ma aflu in Romania la granita cu Ucraina. Nu am activat roamingul dar a intrat automat si orice incerc pe mobil mi se raspunde in ucrainiana. N-am putut nici sa-mi activez optiunea. Cum procedez pe net sa dezactivez roamingul si sa incarc cartela, apoi sa activez optiunea?

Răspunsuri

Salut! Din contul tau My Orange poti dezactiva roaming-ul din sectiunea Servicii - roaming - https://www.orange.ro/myaccount/services/roaming
Si pentru reincarcare si activare optiune tot din contul My Orange.
Iar pe viitor, cand ai serviciul roaming activ si te afli la granita sa selectezi reteaua manual, sa nu fie pe automat ca sa nu patesti din nou acest lucru.

Selectare manuala de retea din telefon din telefon si aleg Orange Romania.. Acestea sunt recomandarile ANCOM si Orange pentru a preveni fenomenul de roaming involuntar intanlit destul de des in zonele de frontiera.

@Marinescu54, ai reușit să dezactivezi roaming-ul și să activezi optiunea?
Te așteptăm să revii cu detalii. Mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!