Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Retentia Orange este din ce in mai slaba/ inexistenta (2020)

In ultimele zile am tot incercat sa gasesc o oferta potrivita pentru mine, insa se pare ca cei din Orange sunt pusi bine pe jumulit clientii de bani, in contextul actual al pietei din Romania cu ofertele altor operatori.

N-am cerut nimic iesit din comun sau extravagant, doar resurse nelimitate nationale, in mod special internet nelimitat.

Nu se poate. Cel putin nu la sub 25 euro lunar, un cost enorm, mai ales ca nu este achizitie de terminal pe langa abonament si daca mai facem si comparatia cu ceilalti care dau nelimitat net... nu are rost.

Asa ca, dupa cativa ani de abonament, am solicitat rezilierea lui, cu regret. Eu am nevoie de o cantitate de net considerabila, drept pentru care nici macar 200 GB nu imi sunt de ajuns.

Daca nu se pot gasi solutii adaptate, nici eu nu mai pot plati un abonament care imi depaseste bugetul cu mult si ofertele sunt foarte slabe.

Voi ce experienta ati avut cu ei?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
2
799 / 2000
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Pagina 3 din 3

Asta nu poate contesta nimeni ca Orange ii depaseste pe toti la viteza si calitate. La Telekom am facut video conferinta cu 50 de camere pe netul mobil si a mers bine doar uneori scade brusc viteza. Cand am mutat conexiunea pe Orange efectiv am simtit diferente. E mult superior desi la viteza ar putea imbunatati. Cand intra multi scade putin viteza dar nu se simte decat la download. Acum netul la Telekom atinge viteze rezonabile. La netul fix 4G intotdeauna vei avea prioritate pe retea fata de netul mobil al mru la abon. de voce, iar cartelele au cea mai mica prioritate pe retea.

VasT
VasT

VasT

User level
Nivel
1
460 / 750
puncte
Custom field 2
VasT

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!