Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce nu-mi merge 4G?

Menționez ca nu mi-a mers niciodată pe acest număr. Am alt telefon acum și tot nu merge. Am iPhone, 4G-ul mi-e activat din telefon, nu înțeleg de ce nu merge. Oare pentru ca mi-e veche cartela ? O am cred ca de 10 ani. Heeeeeelp!

Răspunsuri

Ți-ai pus setările automate de interent?
Daca nu intra in următorul link:
https://www.orange.ro/setari-telefoane/#/

dnz
dnz

dnz

User level
Nivel
2
978 / 2000
puncte
Custom field 2
dnz

Ok, atunci ai nevoie de o cartela 4G, mai ales.daca spui că ai acea cartela de mult timp. Mergi la cel mai apropiat Orange Shop, o vei schimba gratuit.

Telefonul este luat din România sau din altă parte? Este posibil să nu vadă anumite benzi (frecvențe) prin care emite 4g-ul la noi. Am mai văzut și anumite telefoane cumpărate din magazinele de la noi, care în anumite locații nu prind 4g, tot din același motiv. Poate fi și de la cartelă, dacă e veche. Poți verifica și cu alt sim de Orange? Dacă funcționează, e clar că trebuie să schimbi cartela, iar dacă nu, e prima variantă. Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Pentru acces la tehnologia 4G ai nevoie cumulativ de:

  • telefon 4G cu setarile de internet efectuate
  • SIM compatibil 4G cu profilul de date 4G activ
  • sa te afli in aria de acoperire 4G

Daca SIM-ul respectiv nu-ti ofera acces 4G pe nici unul din telefoanele tale care - conform spuselor tale - sunt compatibile 4G, cel mai probabil de acolo vine problema. Trebuie sa mergi intr-un Shop Orange si sa soliciti inlocuirea acestuia cu un SIM 4G.

Eventual arunca un ochi prin setarile telefonului, la profilul de date sa nu fie activat doar 3G, dar din moment ce spui ca nu ai avut 4G deloc pe acel numar, tind sa cred ca problema tine de SIM si trebuie inlocuit.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!