Întrebare fară răspuns

V-ați cumpăra OnePlus 8/8 Pro?

Sunt din ce în ce mai multe detalii despre OnePlus 8/8 Pro.

V-ați cumpăra acest telefon?

Dacă da, de ce?

Dacă nu, de ce?

Dacă va avea un preț mai mic decât Huawei P40 cu siguranță îl voi lua în calcul.

 

Zvonuri: OnePlus 8 va costa aproximativ 549 euro iar 8 Pro aproximativ 799 euro

Sursă:

https://www.google.com/amp/s/www.tomsguide.com/amp/news/oneplus-8-rumors

 

Specificații (zvonuri):

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9919&idPhone2=10161

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Să știi că OnePlus a început să convingă pe piata din Romania. Eu am văzut că sunt promovate aceste telefoane și la marii retalieri, ceea ce înseamnă că sunt așteptări mari de cumpărare. Ar fi o variantă, dacă rămân acestea preturile sunt de luat in calcul.

La ce specificații au, normal că mi-aș cumpăra! Procesoarele alea sunt cele mai tari din piață, și au cam tot ce vrei aceste telefoane.

OnePlus 8 Pro are probleme oarecum similare vârfului de gamă Samsung, ecranul cu rezoluție QHD+ și rată de refresh la 120Hz dând „rateuri” în anumite situații.

Din fericire, problemele par să fie unele de natură software, producătorul OnePlus neglijând în eforturile sale de a aduce cât mai devreme pe piață noul flagship câteva etape esențiale de testare și calibrarea versiunii de Android pentru compatibilitatea perfectă cu hardware-ul folosit.

Variind de la o aplicație la alta, simptomele pot fi colorarea ecranului în verde atunci imaginea este predominant în nuanțe de gri, auto-ajustarea contrastului cu pierderea detaliilor în porțiunile întunecoase din imagine, problema manifestându-se inclusiv la rularea clipurilor video.

Confirmând problemele semnalate, producătorul anunță că investighează situația. Între timp, fanii care s-au grăbit să obțină la precomandă cel mai nou flagship OnePlus se arată nemulțumiți de nivelul îndoielnic de calitate oferită, unii dintre aceștia alegând deja să returneze telefonul pentru care au plătit aproximativ 1000 de dolari.

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/oneplus-8-p...

Sursa 2 - https://www.slashgear.com/oneplus-8-pro-pre-order-units-r...

Da as cumpăra! Și sper sa îl aducă Orange deoarece am abonament la ei de 10 ani... Oricum operatorul care îl aduce are de câștigat

Da mi-as cumpăra, am avut un oneplus 7pro, rula fara probleme. E drept am avut varianta 12 gb de Ram, avea viteza nu gluma. Cred ca noul 8pro face minuni.

Categoric că aș cumpăra. Nu știu de ce Orange nu introduce telefoanele Oneplus in oferta lor? Nu știu ce mai așteaptă... Telefoane care sunt peste Samsung și Huawei și să nu fie introduse doar pentru că nu au parte de marketingul agresiv?

Si de ce-ar fi Orange obligat sa bage acest telefon in oferta? Ei baga ce se vinde si ce se cauta. One Plus este pentru cunoscatori iar pentru cativa zeci de entuziasti probabil ca nu merita efortul,riscand astfel sa ramana cu ele pe stoc. Deocamdata,Huawei,Samsung,Apple plus alti cativa producatori sunt cei care atrag clientii. One Plus cu OS-ul lui simplist dar si cel mai bun din lume nu va atrage privirile. Doritorii si-l pot achizitiona din alte magazine,cel mai probabil straine si mai ales online.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Ascary, bineînțeles că Orange bagă în ofertă ce se vinde și ce se caută. Dacă va băga și Oneplus în ofertă, se va vinde cu siguranță! N-o să rămână cu ele pe stoc! Mă repet, Oneplus nu au reclame la televizor cum au Samsung, Huawei și alții. Dar calitatea se va vinde singură! Un început este in toate, nu?

Mi-aș dori foarte mult one plus 8 pro este SUPERLATYWE

JIPA IONEL
JIPA IONEL

JIPA IONEL

User level
Nivel
0
95 / 100
puncte
Custom field 2
JIPA IONEL

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!