Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Telefonul meu nu mai recunoaște simul

Telefonul meu nu mai recunoaște simul

Răspunsuri

Salut! Este posibil că sim-ul tau sa fie deteriorat. Încearcă să îl introduci in alt telefon, și dacă nici acela nu îl recunoaște, trebuie sa îl schimbi
Ai aici detalii https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-schimb-cartela-sim-p...

Dacă nu îl mai recunoaște, înseamnă că e defect și trebuie să mergi într-un Orange Shop sau altfel de magazin Orange, unde să ceri înlocuirea acestuia. În caz de defecțiune, este gratuită această operațiune! Succes!

Ana, și-a revenit cartela ta după toate îndrumările pe care ti le-au dat colegii? Dacă nu, este clar ca s-a alterat cartela și trebuie sa mergi intr-un magazin Orange pentru a se efectua “clonarea” acesteia.

Nu toti "altii, in afara de Orange Shop" pot inlocui un SIM. Cunosc o multitudine de "parteneri Orange" unde mai mult de reincarcari si "consumabile" nu ai altceva de ales. Adica gasesti cartele SIM dar cu ... alt numar. Tot un Orange Shop sau Orange Store ramane mai sigur pt schimbat SIM-ul.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!