Întrebare cu răspuns(uri)

[Rezolvat] Unde gasesc albumul mms? Am intrat pe my orange si nu gasesc

unde gasesc albumul mms? am intrat pe my orange si nu gasesc

Pozele primite prin MMS se pot vizualiza de pe un calculator din "Album tau MMS" de aici https://mms-album.orange.ro/vasportal/index.action, secțiunea "Vezi pozele din Albumul tau". Pentru vizualizare în My Orange este necesar ca numărul pe care primești MMS-urile să fie declarat ca număr principal în contul online (https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-mi-administrez-contul-online-111)

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (14)

Da (3)

18%

3 membri au votat cu DA

14 membri au votat cu NU

18% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Da, mie îmi merge și pe laptop și pe telefon (iPhone am și eu). Când îl accesez se deschide pagina unde îmi introduc datele contului My Orange și apoi face redirect către album mms.

Ce iphone ai? Eu 7...m am uitat pe my orange daca e activat mms ul, odata scria ca este activ odata scria ca pe modelul (iphone7) este indisponibil mms ( sper ca intelegi ce vreau sa scriu,nu sunt romanca :)

Incearca sa utilizezi si un alt browser. M-am lovit si eu de situatii in care primeam acea eroare in momentul in care incercam sa ma loghez pe cont, in comunitate sau in Orange Tv Go.

In princiu, browserele moderne au implementate tot felul masuri de securitate pro utilizator, iar in momentul in care un site are prea multe redirectionari in pagina, browser-ul "taie" conexiunea deoarece interpreteaza aceste redirectionari ca fiind malitioase.

Din acest motiv sunt afisate acele erori de genul "prea multe redirectionari in pagina"

@bballizi eu am iPhone XS. Încearcă, te rog, ceea ce a recomandat FaraUnId și spune-ne dacă s-a rezolvat.
Până acum 2 săptămâni ai folosit mms-urile și totul a fost în regulă?

Am incercat si nu merge nici asa.. anul trecut am mai primit mms si a mers,acum 2 saptamani am primit si deja nu am putut sa deschid, am primit iarasi un mms acum 3 zile si nici ala nu pot sa deschid :(

Incearca sa cureti tot dar absolut tot ce inseamna fisier cache si cookies stocat de browser si incearca din nou.

P.S. - Vad ca acum da eroare 500 pagina respectiva. Probabil lucreaza tehnicul Orange la ea!

Am incercat..nu merge..am trimis email pt orange, am si sunat...spun ca este problema technica ...sper ca se rezolva,scriu daca am reusit sa intru pe album mms :) multumesc tuturor cine m-a ajutat! Sanatate!

La mine functioneaza versiunea web accesibila din browser. Incearca sa accesezi pagina respectiva utilizand un al browser!

Ai instalat ceva AdBlock, mod incognito, dezactivat cookies, do not track?

Vezi ca in imagine incarcata de tine este vizibil numarul tau de telefon.

De pe laptop intra pe adresa https://mms-album.orange.ro/vasportal/index.action si ar trebui sa ai acces la albumul tau MMS. Evident ca trebuie sa te si loghezi pe cont.

Pagina https://mms-album.orange.ro/vasportal/index.action este un subdomeniu orange.ro asa cum este și comunitate.orange.ro

După cum am arătat, la mine funcționează. Am un ultraportabil cu Windows 10 pe 64 iar ca browser folosesc Opera.

Din acest motiv tind sa cred ca în cazul tău problema vine chiar de la tine. Posibil browser prost configurat, neactualizat, ceva extensii prost configurate.

Incearca sa intri pe pagina respectiva cu un alt browser!

Pozele primite prin MMS se pot vizualiza de pe un calculator din "Album tau MMS" de aici https://mms-album.orange.ro/vasportal/index.action, secțiunea "Vezi pozele din Albumul tau". Pentru vizualizare în My Orange este necesar ca numărul pe care primești MMS-urile să fie declarat ca număr principal în contul online (https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-mi-administrez-contul-online-111)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!